دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

تصمیم اتحادیه عرب برای توسعه روابط با سوریه

وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه عرب امروز برای بررسی راههای توسعه روابط با سوریه و حل مسائل باقی مانده در مصر حضور می‌یابند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ وزرای خارجه اتحادیه عرب امروز (سه شنبه) در قاهره برای حضور در اولین نشست «کمیته‌ تماس اتحادیه عرب در سطح وزرای خارجه» گرد هم می‌آیند؛ کمیته‌ای که سه ماه پیش برای بررسی راههای گسترش روابط با سوریه تشکیل شد.

 

به نوشته وبگاه روزنامه الیوم السابع، «فیصل مقداد» وزیر خارجه سوریه نیز که روز گذشته وارد قاهره شد، قرار است امروز با وزرای خارجه پنج کشور عربستان سعودی، عراق، مصر، اردن و لبنان دیدار کند.

 

روزنامه الوطن نیز نوشته است که «ایمن سوسان» معاون وزیر خارجه سوریه پیش از این در روز یکشنبه به اردن رفته بود تا فضای نشست را برای حصول نتایج هرچه بهتر آماده کند؛ در این گزارش به جزئیات این سفر اشاره‌ای نشده است.

 

این روزنامه سوری همچنین به نقل از یک منبع دیپلماتیک عربی که نامش را فاش نکرد، نوشت: «پیش از این نشست فضای مثبتی وجود دارد، زیرا کشورهای عربی شرکت‌کننده می‌خواهند اقدام‌شان جمعی باشد و نه فردی و بتوانند پیام شفافی برای کشورهای غربی در خصوص لزوم تسریع در رسیدگی به بحران سوریه و لغو تحریم‌ها برسانند».

 

بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه در تاریخ ۲۹ اردیبهشت پس از ۱۲ سال در میان استقبال گرم مقامات عربی وارد جده شد تا در نشست سران اتحادیه عرب حضور یابد و اینگونه کرسی سوریه در این سازمان به شکل رسمی به دمشق بازگردانده شد.

 

با این حال بشار اسد چندی پیش در گفت‌و‌گو با شبکه اسکای نیوز گفت که اتحادیه عرب هنوز به سازمانی به معنای واقعی خود تبدیل نشده است و روابط با کشورهای عربی به شکل روتین باقی خواهد ماند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده