سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

نظامیان سوریه کاروان ارتش آمریکا را وادار به عقب‌نشینی کردند

یک کاروان نظامی آمریکا که قصد ورود به یکی از روستاهای سوریه در شمال شرق این کشور را داشت، تحت فشار نیروهای سوریه وادار به عقب‌نشینی شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 20
کد خبر: ۲۰۰۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، نیروهای ارتش سوریه، امروز (یکشنبه)، با یک کاروان نظامی آمریکا در شمال شرق سوریه مقابله کردند.

 

براساس گزارش تلویزیون ملی سوریه، نظامیان این کشور راه یک کاروان نظامی آمریکا متشکل از چهار خودروی زرهی که توسط دو بالگرد آپاچی همراهی می‌شدند، در روستای «تل الذهب» از تواقع استان حسکه بستند و آن‌ها را وادار به عقب‌نشینی کردند.

 

طبق این گزارش، نظامیان آمریکایی قصد ورود به روستای تل‌الذهب را داشتند که نیروهای ارتش سوریه به آن‌ها اجازه این کار را ندادند.

 

این اقدام در حالی صورت گرفته است که پایگاه‌های آمریکا در شرق سوریه طی هفته‌های گذشته دست‌کم ۳ بار هدف حملات راکتی قرار گرفتند.

 

گروهی موسوم به «مقاومت مردمی در منطقه شرقی» سوریه در بیانیه‌ای مسئولیت حمله به پایگاه‌های آمریکا را برعهده گرفت.

 

این گروه در بیانیه‌ای اعلام کرد پایگاه آمریکا در میدانی نفتی «العمر» با چهار راکت، پایگاه آمریکا در میدان گازی «کونیکو» -بزرگترین میدان گازی سوریه- با پنج راکت و در نهایت پایگاه آمریکا در منطقه «الشدادی» با یک راکت هدف حمله قرار گرفت.

 

این حملات پس از تشدید تحرکات آمریکا در سوریه و فعال شدن هسته‌های خفته داعش در برخی از مناطق سوریه انجام شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده