وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

برخورداری سرایداران مداراس ازفوق‌العاده خدمتگزار

عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس گفت: با مصوبه کمیسیون تلفیق سرایداران و خدمتگزاران مدارس با گذراندن دوره‌های کارآموزی ویژه از 35 تا 50 درصد حداقل حقوق مندرج در بودجه تحت عنوان فوق‌العاده سرایداری و فوق‌العاده خدمتگزاری برخوردار می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا دشتی اردکانی، عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز کمیسیون تلفیق گفت: اعضای کمیسیون تلفیق با مصوبه امروز خود خبر خوشی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای سرایداران و خدمتگزاران مدارس داشتند.

وی افزود: بر اساس مصوبه امروز کمیسیون تلفیق، سرایداران و خدمتگزاران مدارس،  چنانچه دوره‌های کارآموزی ویژه‌ای را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ که توسط وزارت آموزش و پرورش برگزار می‌شود، پشت سر بگذارند، علاوه بر حقوق و مزایای خود از فوق‌العاده سرایداری و فوق‌العاده خدمتگزاری برخوردار می‌شوند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس اظهار داشت: بر اساس این مصوبه، فوق‌العاده سرایداری برای سرایداران 35 درصد حداقل حقوق مندرج در بودجه و فوق‌العاده خدمتگزاری 50 درصد حداقل حقوق مندرج در بودجه برای این منظور خواهد بود.

به گزارش فارس، مصوبات کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه پس از تصویب در صحن مجلس و تأیید شورای نگهبان به قانون تبدیل شده و لازم‌الاجرا خواهد بود./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار