توضیحات سخنگوی درباره لغو کنسرت همایون شجریان پزشکیان: در صورت مدیریت مصرف، کمبود منابع در کشور وجود ندارد سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح آماده‌تر از ایام جنگ هستند عارف: راهبرد ایران هراسی دشمنان کاملا خنثی شده است سعیدی: جزایر سه‌گانه تا ابد متعلق به ایران است خبر جدید درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی / بررسی ساماندهی نیرو‌های شرکتی در نشست کمیسیون اجتماعی مجلس با عارف پزشکیان: تصمیمات بسیار مهم، استراتژیک و حیاتی در دیدار با روسای جمهور روسیه، چین و ترکیه گرفتیم/ با قدرت در مقابل یک‌جانبه‌گرایی مقابله می‌کنیم عارف: دشمن بار دیگر توان خود را برابر ما امتحان کند، روسیاه می‌شود دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر: پیشنهاد واردات یا کشت کنترل‌شده خشخاش بررسی می‌شود  سخنگوی سپاه: ایران فشار‌های ناشی از تحریم‌ها را پشت سر گذاشته است توافق دولت و مجلس برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی / حذف شرکت‌های واسط لاریجانی: آمریکایی‌ها فقط حرف از مذاکره می‌زنند کمیسیون امنیت ملی مجلس: پاسخ ایران به هر تجاوزی پشیمان‌کننده خواهد بود پزشکیان: آماده ارتقای سطح مبادلات تجاری با ترکیه هستیم پزشکیان: ایران به دنبال حل مسئله هسته‌ای از مسیر دیپلماتیک است

ماجرای افزایش سن بازنشستگی به کجا رسید؟

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم درباره تعیین تکلیف سن بازنشستگی در لایحه گفت: دولت در ماده‌ای پیشنهاد کرده بود که هر سال شش ماه به سن بازنشستگی اضافه شود. با توجه به برخی ایرادات از لحاظ قانون اساسی در حقوق مکتسبه این ماده مراعا گذاشته شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 11
کد خبر: ۱۹۸۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن زنگنه سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به تغییرات اعمال شده برای بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور در لایحه برنامه هفتم، اظهار داشت: تلفیق در مصوبه‌ای دولت را مکلف به بازبینی آئین‌نامه و دستورالعمل مشاغل سخت کرد. در حال حاضر برای مشاغل سخت و زیان آور به ازای هر یک سال خدمت یک و نیم برابر محاسبه می‌شود. تلفیق در مصوبه خود این موضوع را به دو بخش تقسیم کرد، یک بخش شامل مشاغل سختی می‌شود که از نظر سختی بالاتر از حد میانگین هستند. برای این افراد به ازای یک سال خدمت یک و نیم برابر (یک سال و نیم) محاسبه می‌شود که سقف آن حداکثر 10 سال است.

 

وی ادامه داد: گروه دوم برای آن دسته از مشاغل سختی است که از نظر سختی پایین‌تر از میانگین هستند. برای این دسته از افراد به ازای هر یک سال خدمت 1.3 برابر ارفاق در نظر گرفته شد که سقف آن هم حداکثر هفت سال است.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم همچنین درباره تعیین تکلیف میزان مالیات بر ارزش افزوده در لایحه برنامه گفت: مالیات بر ارزش افزوده دارای قانون دائمی است. لذا تغییر در قانون دائمی در قالب قانون برنامه درست نیست. بر همین اساس کمیسیون تلفیق ماده‌ای را حذف کرد که به موجب آن تا پایان برنامه هفتم سالی یک درصد به مالیات بر ارزش افزوده اضافه شد.

 

زنگنه با بیان اینکه برخی کشورها تا 18 درصد مالیات بر ارزش افزوده می‌گیرند، گفت: نکته در اخذ مالیات بر ارزش افزوده این است که باید از مصرف کننده نهایی گرفته شود اما متاسفانه در کشور ما علاوه بر مصرف کننده نهایی در کل زنجیره گاهی چند بار مالیات بر ارزش افزوده گرفته می‌شود که تورم زا بوده و بار مالی به مصرف کننده تحمیل می‌کند.

 

وی تصریح کرد: بر این اساس با حذف این ماده عملا کمیسیون تلفیق مصوبه‌ای درباره مالیات بر ارزش افزوده ندارد و احکام دائمی درباره مالیات بر ارزش افزوده اجرا می‌شود.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم درباره تعیین تکلیف سن بازنشستگی در لایحه برنامه هفتم، گفت: دولت در ماده‌ای پیشنهاد کرده بود که هر سال شش ماه به سن بازنشستگی اضافه شود. با توجه به برخی ایرادات از لحاظ قانون اساسی در حقوق مکتسبه این در مراعا گذاشته شد و بعدا درباره آن تصمیم می‌گیری می‌شود؛ لذا هنوز کمیسیون در این باره مصوبه‌ای نداشته است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده