سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

ماجرای افزایش سن بازنشستگی به کجا رسید؟

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم درباره تعیین تکلیف سن بازنشستگی در لایحه گفت: دولت در ماده‌ای پیشنهاد کرده بود که هر سال شش ماه به سن بازنشستگی اضافه شود. با توجه به برخی ایرادات از لحاظ قانون اساسی در حقوق مکتسبه این ماده مراعا گذاشته شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 11
کد خبر: ۱۹۸۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن زنگنه سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به تغییرات اعمال شده برای بازنشستگی مشاغل سخت و زیان آور در لایحه برنامه هفتم، اظهار داشت: تلفیق در مصوبه‌ای دولت را مکلف به بازبینی آئین‌نامه و دستورالعمل مشاغل سخت کرد. در حال حاضر برای مشاغل سخت و زیان آور به ازای هر یک سال خدمت یک و نیم برابر محاسبه می‌شود. تلفیق در مصوبه خود این موضوع را به دو بخش تقسیم کرد، یک بخش شامل مشاغل سختی می‌شود که از نظر سختی بالاتر از حد میانگین هستند. برای این افراد به ازای یک سال خدمت یک و نیم برابر (یک سال و نیم) محاسبه می‌شود که سقف آن حداکثر 10 سال است.

 

وی ادامه داد: گروه دوم برای آن دسته از مشاغل سختی است که از نظر سختی پایین‌تر از میانگین هستند. برای این دسته از افراد به ازای هر یک سال خدمت 1.3 برابر ارفاق در نظر گرفته شد که سقف آن هم حداکثر هفت سال است.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم همچنین درباره تعیین تکلیف میزان مالیات بر ارزش افزوده در لایحه برنامه گفت: مالیات بر ارزش افزوده دارای قانون دائمی است. لذا تغییر در قانون دائمی در قالب قانون برنامه درست نیست. بر همین اساس کمیسیون تلفیق ماده‌ای را حذف کرد که به موجب آن تا پایان برنامه هفتم سالی یک درصد به مالیات بر ارزش افزوده اضافه شد.

 

زنگنه با بیان اینکه برخی کشورها تا 18 درصد مالیات بر ارزش افزوده می‌گیرند، گفت: نکته در اخذ مالیات بر ارزش افزوده این است که باید از مصرف کننده نهایی گرفته شود اما متاسفانه در کشور ما علاوه بر مصرف کننده نهایی در کل زنجیره گاهی چند بار مالیات بر ارزش افزوده گرفته می‌شود که تورم زا بوده و بار مالی به مصرف کننده تحمیل می‌کند.

 

وی تصریح کرد: بر این اساس با حذف این ماده عملا کمیسیون تلفیق مصوبه‌ای درباره مالیات بر ارزش افزوده ندارد و احکام دائمی درباره مالیات بر ارزش افزوده اجرا می‌شود.

 

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم درباره تعیین تکلیف سن بازنشستگی در لایحه برنامه هفتم، گفت: دولت در ماده‌ای پیشنهاد کرده بود که هر سال شش ماه به سن بازنشستگی اضافه شود. با توجه به برخی ایرادات از لحاظ قانون اساسی در حقوق مکتسبه این در مراعا گذاشته شد و بعدا درباره آن تصمیم می‌گیری می‌شود؛ لذا هنوز کمیسیون در این باره مصوبه‌ای نداشته است./ تسنیم

ارسال نظر