عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

آمریکا تلاش برای ایجاد منطقه حائل در مرزهای عراق و سوریه را رد کرد

آمریکا تلاش برای ایجاد منطقه حائل در مرزهای عراق و سوریه را رد کرد یک مقام پنتاگون مدعی شد گزارش‌ها درباره قصد آمریکا برای ایجاد منطقه حائل در مرزهای عراق و سوریه «غلط» هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 18
کد خبر: ۲۰۰۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام وزارت دفاع آمریکا روز پنجشنبه گزارش‌ها درباره تلاش برای ایجاد قطع دسترسی نیروهای محور مقاومت به یک گذرگاه مرزی کلیدی بین عراق و سوریه را تکذیب کرد.

 

«پات رایدر»، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت که گزارش‌های اخیر در رسانه‌های عرب‌زبان در این خصوص «اشتباه» هستند و نیروهای آمریکایی نقشی در تأمین امنیت در مرز عراق با سوریه ندارند.

 

به نوشته پایگاه خبری-تحلیلی المانیتور، رایدر در پاسخ به سوالی در این خصوص گفت: «من هیچ تغییر قابل توجهی در وضعیت نیروهای ائتلاف ضد داعش در سوریه مشاهده نکرده‌ام.»

 

او در ادامه گفت: «امنیت مرزی را ما تأمین نمی‌کنیم. این وظیفه دولت عراق است.»

 

پیش از این فرمانده نیروهای ائتلاف آمریکایی، موسوم به ائتلاف ضد داعش هم این گزارش‌ها را تکذیب کرده بود.

 

متیو مک‌فارلین در یک کنفرانس خبری روز چهارشنبه گفته بود: «ائتلاف آماده انجام عملیات برای قطع دسترسی هیچ کسی غیر از داعش نیست. تمرکز ما روی داعش است.»

 

چند روز پیش احمد الجغیفی از رهبران ائتلاف «الانبار الموحد» -که متعلق به اهل تسنن است- از برخی تحرکات مشکوک نظامیان آمریکایی در مرزهای مشترک سوریه و عراق خبر داده بود.

 

الجغیفی به پایگاه خبری المعلومه گفت: یک گروه از نیروهای آمریکایی در نزدیکی گذرگاه مرزی القائم در غرب الانبار مستقر شد. این گروه از گذرگاه التنف سوریه وارد خاک عراق شد و هنوز مشخص نیست که انگیزه آنان چیست و چه مأموریتی بر عهده خواهند داشت.

 

وی همچنین خبر داد که نیروهای آمریکایی از محل استقرار خود در منطقه التنف به سمت مرزهای عراق حرکت کردند و هنوز هم مشخص نیست که قرار است به صورت نهایی، در چه منطقه‌ای مستقر شوند.

 

قبل‌تر از آن یک منبع امنیتی به نقل از منابع حاضر در پایگاه هوایی عین الاسد عراق به رسانه‌ها گفته بود که آمریکاییها قصد دارند نوار مرزی با سوریه را در غرب الانبار ببندند، ولی هنوز مشخص نیست که چه انگیزه‌ای در پشت این اقدام قرار دارد. عین الاسد محل استقرار نظامیان آمریکایی است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار