بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

آمریکا تلاش برای ایجاد منطقه حائل در مرزهای عراق و سوریه را رد کرد

یک مقام پنتاگون مدعی شد گزارش‌ها درباره قصد آمریکا برای ایجاد منطقه حائل در مرزهای عراق و سوریه «غلط» هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 18
کد خبر: ۲۰۰۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام وزارت دفاع آمریکا روز پنجشنبه گزارش‌ها درباره تلاش برای ایجاد قطع دسترسی نیروهای محور مقاومت به یک گذرگاه مرزی کلیدی بین عراق و سوریه را تکذیب کرد.

 

«پات رایدر»، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت که گزارش‌های اخیر در رسانه‌های عرب‌زبان در این خصوص «اشتباه» هستند و نیروهای آمریکایی نقشی در تأمین امنیت در مرز عراق با سوریه ندارند.

 

به نوشته پایگاه خبری-تحلیلی المانیتور، رایدر در پاسخ به سوالی در این خصوص گفت: «من هیچ تغییر قابل توجهی در وضعیت نیروهای ائتلاف ضد داعش در سوریه مشاهده نکرده‌ام.»

 

او در ادامه گفت: «امنیت مرزی را ما تأمین نمی‌کنیم. این وظیفه دولت عراق است.»

 

پیش از این فرمانده نیروهای ائتلاف آمریکایی، موسوم به ائتلاف ضد داعش هم این گزارش‌ها را تکذیب کرده بود.

 

متیو مک‌فارلین در یک کنفرانس خبری روز چهارشنبه گفته بود: «ائتلاف آماده انجام عملیات برای قطع دسترسی هیچ کسی غیر از داعش نیست. تمرکز ما روی داعش است.»

 

چند روز پیش احمد الجغیفی از رهبران ائتلاف «الانبار الموحد» -که متعلق به اهل تسنن است- از برخی تحرکات مشکوک نظامیان آمریکایی در مرزهای مشترک سوریه و عراق خبر داده بود.

 

الجغیفی به پایگاه خبری المعلومه گفت: یک گروه از نیروهای آمریکایی در نزدیکی گذرگاه مرزی القائم در غرب الانبار مستقر شد. این گروه از گذرگاه التنف سوریه وارد خاک عراق شد و هنوز مشخص نیست که انگیزه آنان چیست و چه مأموریتی بر عهده خواهند داشت.

 

وی همچنین خبر داد که نیروهای آمریکایی از محل استقرار خود در منطقه التنف به سمت مرزهای عراق حرکت کردند و هنوز هم مشخص نیست که قرار است به صورت نهایی، در چه منطقه‌ای مستقر شوند.

 

قبل‌تر از آن یک منبع امنیتی به نقل از منابع حاضر در پایگاه هوایی عین الاسد عراق به رسانه‌ها گفته بود که آمریکاییها قصد دارند نوار مرزی با سوریه را در غرب الانبار ببندند، ولی هنوز مشخص نیست که چه انگیزه‌ای در پشت این اقدام قرار دارد. عین الاسد محل استقرار نظامیان آمریکایی است./ فارس

ارسال نظر