درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

بیانیه‌ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در محکومیت تکرار اهانت به قرآن

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه‌ای ضمن محکومیت تکرار اهانت به ساحت مقدس قرآن و ارزش‌های انسانی اعلام کرد: اندیشمندان جهان اسلام مانع از تکرار بی‌حرمتی‌ به قرآن شوند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 19
کد خبر: ۲۰۰۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه‌ای تکرار اهانت به ساحت مقدس قرآن و ارزش‌های انسانی را محکوک کرد.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در محکومیت تکرار اهانت به ساحت مقدس قرآن و ارزش‌های انسانی

إِنَّ الَّذِینَ یُحَادُّونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ کُبِتُوا کَمَا کُبِتَ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ  وَقَدْ أَنْزَلْنَا آیَاتٍ بَیِّنَاتٍ  وَلِلْکَافِرِینَ عَذَابٌ مُهِینٌ (مجادله-5)

تقابل جنود الهی و جنود شیطان، که یک تقابل همیشگی و دائمی و در هر زمان به‌گونه خاصی در صفوف جریان حق و باطل جلوه می‌کند تقابل فضیلت‌ها،  عبودیت، معنویت و کمال انسانی و ورود به وادی نور حق در برابر تزلزل قلبی و فرو غلطیدن در زخارف دنیا و ورود به ظلمات جهل و گناه و نهایتا فرو ریختن ایمان و هبوط تا ساحت حضیض حیوان بلکه أُولئِکَ کَالْأَنْعامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ است. خوی استکباری دنیای غرب و جریانات صهیونیستی که امروز مظهر اولیاء طاغوت و جنود جهل و نمایندگی شیطان هستند هر روز درمانده‌تر از گذشته در یک تقابل آشکار سعی در خاموش کردن انوار قدسیه و درخشان و عالم تاب نور وحی و تخریب چهره پر فروغ و پایدار جریان حق و حافظان قرآن و کلام حق دارند.

دشمن ناامید از همه تلاش‌ها، بار دیگر در  تقابل با جنود حق در یک لجاجت آشکار کتاب آسمانی قرآن که منبع فیض الهی و هدایتگر انسان در تمامی اعصار و در کوره‌ راه‌های حوادث دنیا و برای غلبه بر جنود جهل و شیطان است را به آتش کشیده و در سخافت و بلاهت دیگر به تمثال مبارک شهید آسمانی حاج قاسم سلیمانی (ره) اهانت و با ترس و نگرانی و عصبانیت از اعجاز قرآن که امسال در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی که با شعار حب‌الحسین یجمعنا و القران یهدینا، متبلور و رستاخیز دیگری از قرآن و عترت که توسط ده‌ها میلیون مسلمان و پیروان ادیان توحیدی در وادی طف و جاماندگان آن در تمامی شهرها و روستاهای کشور بزرگ ایران اسلامی رقم خواهد خورد را با حمله به مراکز زیارتی و عبادی و نظیر حرم مطهر شاه چراغ انتقام می‌گیرد. غافل از آنکه عاشورا و قیام اباعبدالله الحسین(ع) بهترین تقابل «جنود رحمان» در مقابل «جنود شیطان» و بهترین تجلی « إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ »؛ و شهادت مظلومانه زائران مشاهد شریفه بهترین پیام برای انسان‌های آزاده و محکم‌ترین سند رسوایی کانون‌های شیطانی و پیروان ابلیس خواهد بود.

حال که دشمن لجوج و خیره سر که وقاحت و بی‌شرمی را به نهایت رسانده و در حرکتی آشکار عوامل شیطانی را خود را برای اهانت و تخریب مقدسات اسلامی بکار گرفته و از تکرار این اقدام شریرانه ابایی ندارد بر همه مسلمانان و سران کشورهای اسلامی و مسئولان کشور خصوصا وزارت امور خارجه لازم است با تشکیل ستاد ویژه‌ای پیرامون موضوع، تمامی ظرفیت‌های دیپلماتیک خود را برای ایجاد یک حرکت یکپارچه و سراسری در جهان اسلام بکار گرفته و در اقدامی هماهنگ ضمن جلوگیری از این حرکت ننگین، خواستار مجازات عوامل آن گردند.

همچنین انتظار است تمامی علما، اندیشمندان، نویسندگان، هنرمندان و سخنوران جهان اسلام و همچنین تمامی امت اسلامی و آحاد مختلف مردم به‌ویژه موحدان عالم برای مقابله با دسیسه‌های پیروان شیطان بپاخاسته و از حریم قرآن و کلام وحی دفاع کرده و با محکومیت این اقدام ننگین و مجازات عاملان آن، مانع از تکرار این اینگونه بی‌حرمتی‌ها به مقدسات اسلامی و مکاتب توحیدی شوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار