پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت منصوب شد

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور حکمی حجت الاسلام محمدحسن اختری را به عنوان رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت منصوب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام محمد حسین موسی‌پور نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور حکمی حجت الاسلام محمدحسن اختری را به عنوان رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت منصوب کرد.

 

متن حکم صادره به شرح زیر است:

واقعه ولادت و علوّ مرتبه‌ وجودی پیامیر عظیم الشأن اسلام و خلقت بی مثال این عیار ناب بندگی الهی و امانتی سترگ که خداوند بر دوش این گوهر تابناک نهاد ؛ آنقدر بزرگ و بی مانند است که در کلام وحی، منتی بزرگ برای مؤمنان شمرده شده است.

 

گنجینه‌ی شرافت پیامبر اکرم (صلی‌الله‌علیه‌واله) منشأ تعالی خیرات و برکات برای بشریت و مظهر مهربانی، محبت، لطف و قدرت حق تعالی و در کنار کلام وحی مهمترین اعتصام در تلاطمات فکری و روحی برای بشر امروز و آینده می‌باشد.

 

اقدام مدبرانه و راهبردی امام خمینی(ره) و نام‌گذاری ایام ولادت پیامبر خاتم به‌عنوان «هفته وحدت» ضمن اینکه متضمن حکمت‌ها و نکاتی ظریف است و التفات به آنها برکات مضاعفی را در بهره‌مندی از میلاد دردانه هستی، رحمه للعالمین، نصیب مسلمانان و جهان اسلام خواهد کرد؛ اثرات ارزشمندی در پیدایش اقتدار جهان اسلام و مقابله با توطئه‌ها، تحرکات دشمنان و بازدارندگی کانون‌های شیطانی جریانات صهیونیستی که امروز با برنامه‌ای مدون و با استفاده از برخی کشورها و مزدوران شریر به ساحت مقدس کلام وحی اهانت می‌کنند در پی خواهد داشت.

 

وحدت، انسجام و یکپارچگى مسلمانان و لزوم اتحاد میان آنان از تعالیم و آموزه‌های دین مبین اسلام و از اصول فرهنگ قرآنى و اندیشه «وحدت جهان اسلام» یکى از دغدغه‌های فکرى دیرینه و اساسى دانشمندان آگاه و همه تلاشگران راستین در طول تاریخ اسلام در راستای همسوسازی هر چه بیشتر افق‌های فکری پیروان تشیع و تسنن و با هدف اعتلای عزت و سربلندی بیشتر مسلمانان در جهان و خنثی‌کردن توطئه‌های دشمنان اسلام و نگاه عمیق و راهبردی امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به حل یکی از پیچیده‌ترین و اساسی‌ترین مشکلات جهان اسلام می‌باشد.

 

با عنایت به رویکرد و سیاست‌های جدید شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در گرامیداشت، تعظیم شعائر الهی و تبیین معارف دینی و مناسبت‌های مذهبی و انقلابی، انتظار می‌رود جنابعالی که از شایستگی‌های عالمانه و مجاهدانه و سوابق ارزشمند در فعالیت‌های تبیینی و تبلیغی بهره‌مند هستید؛ به‌عنوان «رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت» در جهت تحقق اهداف تعیین شده موفق و موید باشید.

 

امید است در ظل توجهات باریتعالی و عنایات خاصه بقیه الله الاعظم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و بهره گیری از رهنمودهای داهیانه ولی امر مسلمین حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) و استفاده از تمامی ظرفیت‌های نهادی و مردمی کشور و همراهی تمامی علماء و اندیشمندان اسلامی، ضمن برپایی جشن‌های با شکوه میلاد پیامبر نور و رحمت، شاهد تقویت وحدت و اعتصام تمامی مسلمانان جهان حول محور قرآن و اهل بیت(علیهم السلام) و شکست توطئه‌ها و یأس و ناامیدی دشمنان اسلام و اردوگاه شیاطین باشیم./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار