نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید 

نظامیان سوریه کاروان ارتش آمریکا را وادار به عقب‌نشینی کردند

نظامیان سوریه کاروان ارتش آمریکا را وادار به عقب‌نشینی کردند یک کاروان نظامی آمریکا که قصد ورود به یکی از روستاهای سوریه در شمال شرق این کشور را داشت، تحت فشار نیروهای سوریه وادار به عقب‌نشینی شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 20
کد خبر: ۲۰۰۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، نیروهای ارتش سوریه، امروز (یکشنبه)، با یک کاروان نظامی آمریکا در شمال شرق سوریه مقابله کردند.

 

براساس گزارش تلویزیون ملی سوریه، نظامیان این کشور راه یک کاروان نظامی آمریکا متشکل از چهار خودروی زرهی که توسط دو بالگرد آپاچی همراهی می‌شدند، در روستای «تل الذهب» از تواقع استان حسکه بستند و آن‌ها را وادار به عقب‌نشینی کردند.

 

طبق این گزارش، نظامیان آمریکایی قصد ورود به روستای تل‌الذهب را داشتند که نیروهای ارتش سوریه به آن‌ها اجازه این کار را ندادند.

 

این اقدام در حالی صورت گرفته است که پایگاه‌های آمریکا در شرق سوریه طی هفته‌های گذشته دست‌کم ۳ بار هدف حملات راکتی قرار گرفتند.

 

گروهی موسوم به «مقاومت مردمی در منطقه شرقی» سوریه در بیانیه‌ای مسئولیت حمله به پایگاه‌های آمریکا را برعهده گرفت.

 

این گروه در بیانیه‌ای اعلام کرد پایگاه آمریکا در میدانی نفتی «العمر» با چهار راکت، پایگاه آمریکا در میدان گازی «کونیکو» -بزرگترین میدان گازی سوریه- با پنج راکت و در نهایت پایگاه آمریکا در منطقه «الشدادی» با یک راکت هدف حمله قرار گرفت.

 

این حملات پس از تشدید تحرکات آمریکا در سوریه و فعال شدن هسته‌های خفته داعش در برخی از مناطق سوریه انجام شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار