پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد

وزیر کشور: مشکلات سامانه سماح حل خواهد شد

وزیر کشور گفت: مشکلات سامانه سماح هم به سرعت برطرف خواهد شد و مردم از این بابت نگران نباشند انشاالله این مشکل به وسیله سامانه اصلی و سامانه‌های فرعی رفع خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 21
کد خبر: ۲۰۰۶۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور امروز دوشنبه (۳۰ مرداد) در جلسه ستاد مرکزی اربعین حسینی (ع) گفت: در مورد آنچه که دشمن تبلیغ می‌کند باید گفت زیرساخت ها برای استان است که در اربعین هم استفاده می شود؛ باید در نظر گرفت اربعین موجب آبادی استان شده است. برکات اربعین موجب شده است زیرساخت ها در استان‌های مرزی که معمولا کمبود راه و زیر ساخت داشتند، بهبود یابند.

 

وی افزود: تلاش‌های دشمن حتما مذبوحانه است و مردم شریف ما می دانند کسانی که این تبلیغات را می کنند همان کسانی هستند که به قرآن کریم هتک حرمت کرده بودند؛ این افراد ضد دین و اسلام هستند و گرنه زیر ساخت‌های ایجاد شده صرفا برای اربعین نیست، مورد نیاز مردم است و در ایام اربعین هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

وزیر کشور گفت: مشکلات سامانه سماح هم به سرعت برطرف خواهد شد و مردم از این بابت نگران نباشند انشاالله این مشکل به وسیله سامانه اصلی و سامانه‌های فرعی رفع خواهد شد.

 

وحیدی در مورد گرمای هوا تصریح کرد: مردم برای سفر اربعین برای فرزندان کوچک و افرادی که طاقت جسمی کمی دارند تدابیر لازم را اتخاذ کنند. هلال احمر قرص هایی را همراه با اتاق های سرد پیش بینی کرده است که می تواند مثمرثمر باشد.

 

ضمن قدردانی از دستگاه های مختلف که خدمات مختلفی را ارائه داده بودند گفت: از همه مردم و مواکب تشکر می کنیم چرا که کار اصلی بر عهده مردم و مواکب است./ فارس

ارسال نظر