کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

مدودف: ناتو در جنگی تمام عیار با روسیه است

نایب رئیس شورای امنیت ملی روسیه با اشاره به جنگ ترکیبی ناتو علیه این کشور با استفاده از رژیم کی‌یف، گفت که در آینده احتمالا اوکراین از نقشه سیاسی جهان محو می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۰۹۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری مدودف» نایب رئیس شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه، گفت که سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در حال اجرای یک جنگ تمام عیار و خونین علیه این کشور است.

 

مدودف طی یادداشتی برای روزنامه «آرگیومنتز اَند فکتس» درباره جنگ روسیه و گرجستان در سال ۲۰۰۸، نوشت: «جنگ ترکیبی، اما کاملاً تمام عیار و خونینی که ناتو اکنون با ما در اوکراین به دست رژیم کی‌یف به‌راه انداخته، خودشان را تا گردن در این باتلاق گرفتار کرده است».

 

وی - که طی هفته‌های اخیر و در پی افزایش کمک‌های نظامی غرب به اوکراین برای جنگ با روسیه، مواضع تندتری از خود نشان داده - در ادامه توضیح داد که حقیقت این جنگ نشان می‌دهد که چگونه همه چیز به پایان خواهد رسید: «شکست ننگین رژیم کی‌یف، مانند زمانی که متجاوزان گرجستانی شکست خوردند».

 

رئیس جمهور سابق روسیه با بیان اینکه در آینده احتمالاً اوکراین از نقشه سیاسی جهان محو خواهد شد، افزود: «همچنین بازیگران سیاسی بی‌استعداد نیز با خفت و خواری صحنه را ترک خواهند کرد».

 

مدودف پیش از این نیز با بیان اینکه کل سیستم ناتو در حال جنگ با مسکو است، گفته بود که بحران اوکراین نتیجه تلاش آمریکا برای حمله مجدد به روسیه است.

 

در جریان درگیری‌های اوکراین، کشورهای غربی به خصوص ایالات متحده و انگلیس، کمک‌های نظامی و اقتصادی فراوانی به اوکراین ارائه کردند و بسیاری از مقامات ارشد غرب بارها تمایل خود را برای مشاهده شکست روسیه در میدان نبرد اعلام کرده‌اند.

 

مسکو به طور مداوم از غرب خواسته است که «پمپاژ» اوکراین با تسلیحات مختلف را متوقف کند و هشدار داده است که انجام این کار تنها باعث طولانی شدن خصومت‌ها و وارد کردن آسیب بیشتر به مردم عادی اوکراین شده و در عین حال نمی‌تواند تغییری در نتیجه نهایی جنگ اوکراین به وجود آورد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار