دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟ پزشکیان یک قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد + جزییات 

تسهیل شرایط تردد ایرانیان خارج از کشور

تسهیل شرایط تردد ایرانیان خارج از کشور سخنگوی کمیسیون امنیت ملی گفت: بر اساس مفاد لایحه حمایت از ایرانیان خارج کشور، در صورتی که ایرانیان خارج از کشور مایل به بازگشت به وطن باشند، تسهیلات برگشت آنها فراهم می‌شود. در واقع پیوند ایرانیان خارج کشور با وطن به موجب این لایحه تقویت می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۱۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالفضل عموئی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی در تشریح جلسه امروز (چهارشنبه 1 شهریور ) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با موضوع بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج کشور، گفت:دولت پیشتر این لایحه را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد و این لایحه جهت انجام تشریفات قانونی به کمیسون امنیت ملی ارجاع شده است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، افزود: دستگاه های مرتبط با این موضوع از جمله معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزارت امورخارجه و سایر مسئولان ذی ربط در کمیسیون حضور پیدا کرده و در خصوص جزئیات این لایحه توضیحاتی ارائه کردند.

عموئی تصریح کرد: هدف اصلی این لایحه تسهیل در استفاده از ظرفیت ایرانیان خارج کشور برای توسعه و پیشرفت اقتصادی ایران است، در این چارچوب تکالیفی برای دستگاه های مختلف از جمله وزارت خارجه، بخش های اقتصادی، دانشگاهی و علمی درنظر گرفته شده که بر اساس آن بتوانیم شرایط تررد ایرانیان خارج از کشور را تسهیل کنیم.

وی یادآور شد: بر اساس مفاد لایحه حمایت از ایرانیان خارج کشور، در صورتی که ایرانیان خارج از کشور مایل به بازگشت به وطن باشند، تسهیلات برگشت آنها فراهم می‌شود. در واقع پیوند ایرانیان خارج کشور با وطن به موجب این لایحه تقویت می‌شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس یازدهم، همچنین گفت: پیش بینی می شود که با توجه به اهیمت این لایحه به سرعت در کارگروه تخصصی کمیسیون به جمع بندی برسد و در دستور کار کمیسیون قرارگیرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار