آفریقای جنوبی: بریکس درخصوص گسترش خود به توافق رسید-راهبرد معاصر
کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک عراقچی: نگرانی مشترک نسبت به تهدیدات صهیونیست‌ها در منطقه شکل گرفته است فعالیت کنسولگری‌های ایران در مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت تا ۲۸ آبان ۱۰ شهید و ۲۰ مجروح در بمباران یک مدرسه در غزه تفتیش بدنی علی لاریجانی و هیات ایرانی در فرودگاه بیروت صحت دارد؟ لاریجانی در گفتگو با المیادین: حامل پیام از جانب رهبر انقلاب برای بشار اسد و نبیه بری بودم اطلاعیه جدید سفارت ایران خطاب به ایرانیان مقیم آلمان پوتین: هر توافقی درباره اوکراین باید حافظ منافع امنیتی روسیه باشد حمله بی‌سابقه حزب‌الله به مقر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی واکنش ایران به واهمه از ترور ترامپ! نخستین تماس صدراعظم آلمان با پوتین پس از دو سال قطعنامه جدید سازمان ملل در حمایت از حق تعیین سرنوشت فلسطینیان سفیر ایران در بیروت: سفر مقامات ایرانی به لبنان از شاخص‌های مهم حمایت از این کشور و مقاومت است دیدار علی لاریجانی با گروه‌های سیاسی فلسطینی و لبنانی بازدید گروسی از سایت هسته‌ای فردو و نطنز + عکس 

آفریقای جنوبی: بریکس درخصوص گسترش خود به توافق رسید

وزیر خارجه آفریقای جنوبی اعلام کرد که کشور‌های عضو بریکس در خصوص بسط و گسترش این گروه به توافق رسیده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۱۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نالدی پاندور، وزیر خارجه آفریقای جنوبی روز چهارشنبه عنوان کرد که کشور‌های عضو بریکس درخصوص اصول کلیدی بسط و گسترش این گروه به توافق رسیده‌اند.

به گفته وی، کشور‌های بریکس سندی درخصوص بسط این گروه تنظیم کرده‌اند و سران کشور‌های عضو پس از پایان نشست، بیانیه‌ای با جزئیات در این زمینه منتشر خواهند کردند.

تاکنون مقامات ایرانی بار‌ها تمایل خود برای عضویت در گروه بریکس را اعلام کرده‌اند.

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران نیز اخیرا در مصاحبه‌ای گفت: ماه گذشته نشست بریکس پلاس یا دوستان بریکس، در سطح وزرای امور خارجه در کیپ تاون آفریقای جنوبی برگزار شد. این یک مقدمه‌ای بود برای نشست سران بریکس پلاس یا دوستان بریکس که در هفته اول شهریورماه انجام خواهد شد. ما تلاش کرده‌ایم هر پنج کشور اصلی بانی بریکس را توجیه کنیم تا جمهوری اسلامی ایران پس از آنکه چارچوب‌ها را آن‌ها تعریف کردند جزء اولین گروه کشور‌هایی قرار بگیرد که بتوانیم عضویت بریکس را طبعاً در مرحله اول عضویت ناظر و سپس وارد گام بعدی بر اساس سازوکاری که در آنجا در حال تعریف کردن هستند به عضویت این سازمان هم دربیاییم.

وزیر خارجه آفریقای جنوبی چندی پیش نیز عنوان کرده بود که ۲۳ کشور در مجموع خواستار عضویت در بریکس هستند. /رویترز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده