علم‌الهدی: به عنوان یک جامعه دین‌مدار، چطور می‌توانیم با دشمن خدا دست دهیم؟ خاتمی، خطیب جمعه تهران: وزیر خارجه ترکیه باید عذرخواهی کند / مذاکره با آمریکا یعنی تحقیر و از دست دادن اصالت‌ها بیانیه کمیسیون امنیت ملی مجلس در پاسخ به اظهارات اخیر گروسی مهاجرانی: دولت مدافع آموزش زبان‌های محلی در کنار زبان رسمی است آخرین مهلت تکمیل اطلاعات نیرو‌های شرکتی/ تعیین تکلیف مجوز‌های استخدامی آموزش و پرورش تا قبل از عید پزشکیان: باید اختلافات را حل کنیم یک وزیر هفته آینده به مجلس می‌رود/ کدام نمایندگان او را احضار کرده‌اند؟ شهادت یکی از کارکنان نیروی دریایی سپاه بر اثر آتش‌سوزی عارف: حج فرصتی برای تبیین چهره واقعی ایران اسلامی است پزشکیان: بجای تغییر افراد باید راه حل مشکلات را پیدا کرد تسریع در روند اجرای طرح بازگشت اتباع غیر مجاز رئیس جمهور به شرق استان تهران می‌رود عدم مغایرت طرح افزایش نمایندگان مجلس با سیاست‌های کلی نظام قائم‌پناه: پزشکیان گفته قانون حجاب را نمی‌توان اجرا کرد پزشکیان: دولت برای رفع ناترازی‌ها از ظرفیت‌های وزارت ارتباطات بهره می‌گیرد

اعلام تغییرات نحوه ایجاد سابقه تحصیلی دانش‌آموزان

متقاضیان ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمرات دروس نهایی مجاز شدند بر اساس جدول دروس امتحان نهایی دوره دوم متوسطه، صرفاً یک‌بار برای ایجاد سابقه و یک‌بار برای برای ترمیم نمره، با پرداخت هزینه‌، در دروس موردنظر خود ثبت‌نام و در امتحان مربوط شرکت کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۱۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ هزار و بیستمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی تشکیل و به استناد تشکیل قانون اصلاح لایحه قانونی شورای عالی آموزش و پرورش مصوب شد «متقاضیان ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمرات دروس نهایی (اعم از دارندگان مدرک پایان تحصیلات دوره متوسطه، دانش‌ آموزان شاخه‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش و دانش‌آموزان شاخه نظری داوطلب شرکت در گروه آزمایشی غیرمتناظر با رشته تحصیلی خود) مجاز شدند مطابق جدول دروس امتحان نهایی دوره دوم متوسطه، صرفاً یک‌بار برای ایجاد سابقه و یک‌بار برای ترمیم نمره، با پرداخت هزینه‌، در دروس موردنظر خود ثبت‌نام و در امتحان مربوط شرکت کنند».

بر اساس تبصره یک این مصوبه، «متقاضیانی که قبل از ابلاغ این مصوبه از فرصت ترمیم (موضوع مصوبه جلسه ۹۱۵ شورای عالی آموزش و پرورش تاریخ ۱۳۹۴/۵/۲۶) استفاده کرده‌اند، می‌توانند یک‌بار دیگر نمرات امتحانات نهایی دروس موردنظر خود را ترمیم نمایند» و در تبصره دو مصوبه نیز تصریح شده «نمرات ایجاد سابقه و ترمیم صرفاً به‌عنوان سابقه تحصیلی اعتبار خواهد داشت و در کارنامه تحصیلی داوطلبان منظور نمی‌شود».

در این جلسه همچنین تصویب شد «نمره کل سابقه تحصیلی (بند ۲ـ۲ مصوبه جلسه ۸۴۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی) توسط وزارت آموزش و پرورش محاسبه و ضمن اطلاع‌رسانی به ذی‌نفعان، برای پذیرش متقاضیان ورود به آموزش عالی در اختیار مراجع مربوط قرار گیرد».

بر اساس مصوبه دیگر این نشست، وزارت آموزش و پرورش مکلف شد شیوه‌نامه اجرایی این مصوبات را حداکثر ظرف یک‌ ماه تهیه و با امضای وزیر ابلاغ کند.

رئیس‌جمهور این مصوبات را امروز چهارشنبه (اول شهریور) برای اجرا به رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار