وزیر کشور: فشارهای آمریکا موجب توقف ساخت خط لوله صلح شد-راهبرد معاصر
رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه جلیلی:‌ خون اسماعیل هنیه مهر پایانی بر عمر رژیم صهیونیستی است دولت برای شهادت «اسماعیل هنیه» ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

وزیر کشور: فشارهای آمریکا موجب توقف ساخت خط لوله صلح شد

احمد وحیدی گفت: ظاهرا فشارهایی از سوی آمریکا بر دولت پاکستان تحمیل شده است و مانع از انتفاع مردم شریف پاکستان از مزیت بزرگ خط لوله صلح بهره‌مند شوند بنابراین خط لوله صلح به خاطر فشارهای آمریکا محقق نشد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۱۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور در مورد توقف خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان گفت: اصل ماجرا مربوط به دولت پاکستان است؛ این خط لوله به خط صلح معروف است، ما برای پیشبرد این پروژه کاملا آمادگی داریم، طرف مقابل هم باید آمادگی لازم را داشته باشد.

وی با بیان اینکه تکمیل این خط لوله حتما به نفع پاکستان است افزود: ظاهرا فشارهایی از سوی آمریکا بر دولت پاکستان تحمیل شده است و مانع از انتفاع مردم شریف پاکستان از مزیت بزرگ خط لوله صلح بهره مند شوند که این امر به خاطر فشارهای آمریکا محقق نشد. براساس گزارشات، آمریکا آنها را تحت فشار قرار داده است.

وزیر کشور تصریح کرد: صبحت های زیادی برای رفع این مساله شده است و کارهایی که ما باید انجام می دادیم صورت گرفته است، از طرفی به نفع دولت و ملت پاکستان است که از خط صلح و گاز ایران استفاده کنند اما متاسفانه این فشارها باعث شد مردم پاکستان از این مزیت بهره‌ای نبرند.

ایده احداث خط لوله صلح در سال ۱۹۹۰ مطرح و قرار شد این خط لوله گاز ایران را به پاکستان و هندوستان منتقل کند که پیام‌آور صلح و دوستی در شبه قاره باشد. بر اساس توافق اولیه، قرار بود این خط لوله ۲۷۰۰ کیلومتری، گاز صادراتی ایران را از مسیر پاکستان به هند منتقل کند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار