وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

رئیسی: مرز ایران و پاکستان باید در مقابل هرگونه ناامنی حفاظت شود

رئیس‌جمهور در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید پاکستان در ایران تاکید کرد: از نظر جمهوری اسلامی ایران، مرزها فرصتی برای تبادلات اقتصادی و ارتقای امنیت همسایگان هستند و لازم است از این فرصت در مقابل هرگونه عامل ناامنی حفاظت شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 27
کد خبر: ۲۲۵۴۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز شنبه در آیین دریافت استوارنامه آقای «محمد مدثر تیپو» سفیر جدید پاکستان، با بیان اینکه دو کشور برادر ایران و پاکستان دارای پیوندهای ناگسستنی بوده و روابط آنان ریشه در دین، فرهنگ و تمدن مشترک دارد، به سیاست همسایگی و همگرایی در دولت مردمی اشاره و تصریح کرد: از نظر جمهوری اسلامی ایران، مرزها فرصتی برای تبادلات اقتصادی و ارتقای امنیت همسایگان هستند و لازم است از این فرصت در مقابل هرگونه عامل ناامنی حفاظت شود.

رئیس جمهور، امنیت پاکستان را امنیت ایران دانست و با اشاره به آثار و تبعات بسیار مخرب فعالیت گروهک‌های تروریستی دست‌نشانده آمریکا در منطقه طی سال‌های گذشته به ویژه در عراق و سوریه، حضور و فعالیت این جریان‌های تروریستی و نیابتی بیگانگان را تهدیدی برای همه کشورهای منطقه دانست و از همکاری منطقه‌ای برای مبارزه با تروریسم استقبال کرد.

رئیسی مرز میان جمهوری اسلامی ایران و پاکستان را فرصتی برای توسعه و آبادانی متقابل دانست و با اشاره به عزم و اراده مسئولان عالی دو کشور برای توسعه روابط درعرصه‌های مختلف به ویژه بخش‌های تجاری و اقتصادی، بر اجرایی شدن برنامه‌های مشترک در زمینه مبارزه با تروریسم، مواد مخدر و جرائم سازمان یافته تاکید کرد.

رئیس جمهور همچنین با تاکید بر ضرورت مقابله جدی با هرگونه فضاسازی در روابط دو کشور، ابراز امیدواری کرد با تلاش سفیر جدید پاکستان در دوره مسئولیت در جمهوری اسلامی ایران، گام‌های موثری در جهت توسعه روابط همه جانبه فی‌مابین برداشته شود.

«محمد مدثر تیپو» نیز در این مراسم ضمن تمجید از مدیریت موثر و الهام‌بخش دکتر رئیسی در مدیریت روابط دو کشور، از نقشه راه مشخص رئیس جمهور ایران در ایجاد همگرایی و هم‌افزایی میان کشورهای منطقه استقبال کرد.

سفیر پاکستان همچنین بر اراده و تعهد مسئولان عالی کشورش نسبت به تحکیم روابط برادرانه با جمهوری اسلامی ایران تاکید و تصریح کرد: پاکستان به هیچ‌وجه اجازه نخواهد داد دشمنان از مرزهای دو کشور سوءاستفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: به رغم تلاش دشمنان و بدخواهان ایران و پاکستان برای ایجاد خدشه در روابط دو کشور، اما روابط ما تاریخی و راهبردی است و پاکستان آمادگی دارد تا فصل جدیدی از روابط برادرانه با ایران را بگشاید. مسئولان پاکستان خود را نسبت به حفظ امنیت نقاط مرزی و مقابله با هرگونه نا‌امنی در این مناطق متعهد می‌دانند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار