مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر ۲ نفر از عوامل برگزاری ماراتن کیش بازداشت شدند تمامی مقاطع مدارس البرز فردا تعطیل شد جزئیات مهم از انهدام شبکه گسترده کلاهبرداری تلگرامی

حضور معاونان وزیر بهداشت در مرز مهران

همزمان با سفر وزیر بهداشت به استان ایلام، معاونان وزیر نیز در مرز مهران به خط شدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 26
کد خبر: ۲۰۱۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، روز گذشته در شهرستان‌های استان ایلام حاضر شدند و از خدمات حوزه سلامت در مراکز بهداشتی، درمانی و دانشگاهی این استان بازدید کردند.

 

بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت بهداشت، از بیمارستان‌های رازی و شهدای ملکشاهی، کتابخانه مرکزی، خوابگاه‌های ۲۴ واحدی متخصصان، ۱۶ واحدی متأهلین و همچنین ساختمان دانشکده پزشکی بازید کرد.

 

در جریان این بازدید مقرر شد ۲۰ میلیارد ریال برای محوطه‌سازی کتابخانه مرکزی، ده میلیارد ریال برای تجهیز مرکز رشد، ۵۰ میلیارد ریال برای تجهیز خوابگاه متاهلی و ۴۰ میلیارد ریال برای تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی اختصاص یابد و همچنین با ساخت ۱۰ زیست پزشک محل اسکان پزشکان، متخصصان و رزیدنت‌ها موافقت شد.

 

عباس شیراوژن معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نیز در پردیس دانشگاهی واقع در بانگنجاب حاضر شد و از خوابگاه‌های کوثر، اهل بیت، بوستان یک، دو و سه و کتابخانه مرکزی بازید کرد و همچنین در جریان مسائل و نیازمندی‌های دانشجویان خوابگاهی قرار گرفت.

 

سیدحیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو نیز به شهر سرابله سفر و از بیمارستان امام علی (ع) این شهر بازدید کرد و همچنین در بیمارستان رازی ایلام و انبار دارویی اربعین نیز حاضر شد.

 

سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت نیز دستور پیگیری خرید MRI و سی تی اسکن بیمارستان رازی را داد.

 

عباس عبادی معاون پرستاری وزارت بهداشت از بیمارستان در حال احداث بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان بدره بازدید کرد و در جریان پیشرفت پروژه قرار گرفت و بر تسریع در تکمیل پروژه با توجه به نبود بیمارستان در شهرستان تاکید کرد.

 

معاون پرستاری وزارت بهداشت، همچنین به شهرستان دره‌شهر نیز سفر کرده و در جریان آخرین خدمات و نیازمندی‌های بیمارستان ولیعصر (عج) دره‌شهر قرار گرفت./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار