وزیر اطلاعات: علائم جدی برای حمله نظامی وجود ندارد؛ در سال جاری، آرامش پیش‌بینی می‌شود عارف: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با روندی منطقی انجام می‌شود فرماندار تهران: ذخایر سد‌های تامین کننده آب، در پایین‌ترین سطح خود قرار گرفته‌ است وزیر دادگستری: لحن تهدید در نامه آمریکا کم شده بود/ انجام مذاکره تصمیم نظام است حضرتی: تدبیر رهبری و حضور پزشکیان جنگ را از کشور دور کرد سردار اوصانلو: به هر تعرضی پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم سرلشکر سلامی: شهید صیاد شیرازی به‌عنوان یک فرمانده الگو برای تمامی فرماندهان در نیرو‌های مسلح شناخته می‌شد فرمانده ارتش: پیش از پیروزی انقلاب، دارای برخی توانایی‌ها بودیم، اما بزرگ‌ترین اشکال آن وابستگی به خارج بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح ایران است دریادار ایرانی: دشمن متجاوز را در دریا‌ها غرق خواهیم کرد‌ آرای محکومیت دیوان محاسبات برای ۴۶۲ نفر پزشکیان: هرکس ارز ۲۸۵۰۰ تومانی می‌گیرد حتما رانت می‌گیرد / افراد مرفه بیشتر از یارانه‌ها استفاده می‌کنند قاآنی خطاب به دشمنان: جنایت‌های شما هرگز فراموش نمی‌شود پزشکیان در نشست با جمعی از مدیران استان البرز: به همکاری با مردم باور دارم بازدید رئیس‌جمهور از نمایشگاه توانمندی‌های قرارگاه اجتماعی استان البرز

تشکیل ستاد ملی شهریاران در همه استان‌های کشور

معاون هدایت عملیات ستاد مردمی سازی دولت در تشریح طرح ملی شهریاران گفت: در همه استان‌ها ستادی به نام طرح ملی شهریاران به دبیری دستیار مردمی سازی استاندار و کمیته داوری متشکل از صاحب نظران این حوزه تشکیل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 26
کد خبر: ۲۰۱۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدحسن لطفی معاون هدایت عملیات ستاد مردمی سازی دولت در تشریح طرح ملی شهریاران گفت: در این طرح ملی چند منظوره، مسئولان با هدف حل مسائل مردم، امکانات و خدمات دولتی را پای کار جریان‌های حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی می‌آورند. در این طرح مردم برای حل مسائل خود پیش‌قدم می‌شوند و همزمان مسئولان نیز باید با شناختن ظرفیت‌های مردمی و حمایت‌های گوناگون موانع را از سر راه مردم برداشته و ظرفیت‌های قانونی، امکانات و تجهیزات دولتی را پای کار مردم بیاورند.

وی در ادامه با طرح مثال‌ها و نمونه‌های موفق در بخش‌های اقتصاد و تولید، عمران، نظارت‌مردمی، فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی و... به ذکر تجربه‌های شاخص مردمی‌سازی پرداخت. یکی از این تجربه‌های موفق در قالب کلیپی به خوبی به تصویر کشیده شده و روایت می‌شود. این کلیپ ماجرای آبرسانی به روستای فاریاب را روایت می‌کند.

لطفی در تشریحِ شعار «شهریاران، ایرانِ در میدان» گفت: اقشار مختلف، شهریار ایران هستند لذا باید وارد میدان شده و با یکدیگر هم افزایی کنند؛ در واقع شهریاران میدانی برای نقش‌آفرینی و هم‌افزایی مسئولان، شبکه دستیاران مردمی سازی، حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی در راستای حل مسائل کشور با اولویت مردمی سازی اقتصاد بنا بر اولویت سال است و در این طرح همه افرادی که می‌توانند در حل مسئله مشارکت داشته باشند نقش دارند.

وی افزود: مسئولان و مدیران وظیفه پیدا کردن و مشارکت دادن حلقه های میانی و مانع زدایی از حرکت آنها را دارند و قرار است در این خصوص طی این طرح مورد ارزیابی قرار گیرند لذا در همه استان ها ستادی به نام طرح ملی شهریاران به دبیری دستیار مردمی سازی استاندار و کمیته داوری متشکل از صاحب نظران این حوزه تشکیل می‌شود؛ همچنین حلقه های میانی وظیفه متشکل سازی و پای کار آوردن مردم را دارند، از طرف دیگر مردم هم باید توانایی هایشان، تخصص هایشان و قدرت جمعی شان را به میدان بیاورند و دستیاران مردمی سازی دولت نیز وظیفه هدایت این چرخه را تا رسیدن به هدف و حل مشکلات دارند.

لطفی تاکید کرد: یافتن و الگونمایی اقدامات مردمی سازی، هم افزایی حلقه‌های میانی و مسئولان با هدف انجام اقدامات جدید مردمی سازی ناظر به حل مشکلات مردم، شناسایی و تقدیر از مدیران دلسوز مردمی، پیدا کردن موانع پر تکرار مردمی سازی، مانع زدایی از مسیر حلقه‌های میانی و آحاد مردم از جمله اتفاقاتی است که در طرح ملی شهریاران به لطف خدا رقم می‌خورد.

معاون هدایت عملیات ستاد مردمی سازی دولت درباره فرایند اجرایی این طرح گفت: برگزاری طرح ملی شهریاران چند مرحله دارد که مرحله نخست، پویش رسانه ای طرح است که به الگونمایی و گفتمان سازی اقدامات موفق مردمی سازی می‌پردازد؛ مرحله دوم معرفی و انتشار فراخوان این طرح؛ مرحله سوم شامل شکل گیری، فعالسازی و هم افزایی حلقه‌های میانی اقتصادی ملی و استانی(برگزاری رویداد ملی)، مرحله چهارم ارزیابی استانی ایده‌ها و اقدامات و مرحله پنجم ارزیابی ملی ایده‌ها و اقدامات است.

لطفی در پایان تاکید کرد: طرح ملی شهریاران شامل گوشواره‌هایی نظیر نشست‌های نخبگانی و اندیشه‌ای، برنامه‌های ترویجی و... است.
طرح ملی شهریاران عنوان عملیات محوری ستاد مردمی سازی دولت است که پوستر و سرود این طرح توسط رئیس جمهور در اولین اجلاسیه ملی مردمی سازی دولت رونمایی شد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار