سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر

امیر سیاری: در برابر تهدیدات آینده سناریوهای متفاوت می‌نویسیم

معاون هماهنگ‌کننده ارتش گفت: ما باید تغییرات محیطی را فتح بی بشناسیم و آینده را رصد کنیم و به همین دلیل ما در برابر تهدیدات آینده سناریوهای متفاوت می‌نویسیم
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 25
کد خبر: ۲۰۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش در مراسم افتتاح دوره مدیریت دفاعی دافوس ارتش طی سخنانی اظهار داشت: هدف از برگزاری این دوره ارتقاء دانش و بینش فرماندهان و مدیران آینده ارتش جمهوری اسلامی است.

 

وی افزود: ما برای اینکه بتوانیم مأموریت ارتش را به خوبی انجام دهیم باید بتوانیم توانمندی‌هایی در خودمان به‌وجود آوریم. ما در ارتش به این توانمندی توان رزم می‌گوییم و با بالا نگه‌داشتن این توانمندی بازدارندگی را به نمایش می‌گذاریم. امروز هیچ دشمنی به خود اجازه نمی‌دهد که تعرضی به مقدسات ما بکند.

 

معاون هماهنگ‌کننده ارتش ادامه داد: موثرترین مولفه توان رزم ما نیروی انسانی است. اگر ما نیروی انسانی کارآمد در اختیار داشته باشیم به بقیه مولفه‌ها هم دسترسی پیدا می‌کنیم. ما با توجه به تمام محدودیت‌ها و تحریم‌ها امروز با تکیه بر نیروی انسانی کارآمد توانسته‌ایم به تجهیزات مورد نیاز دست پیدا کنیم.

 

امیر سیاری با اشاره به رونمایی از باور 373 گفت: کسی فکر نمی‌کرد که ما به این توانمندی رسیده باشیم و این در حالی است که چند ماه بیشتر از دوران جنگنده کوثر در تهران و رونمایی از ناوشکن سهند نمی‌گذرد.

 

وی گفت: پیشرفت‌های دفاعی با تکیه بر نیروی انسانی کارآمد به‌دست آمده است بنابراین مهمترین مولفه توان رزم نیروی انسانی کارآمد است. ما به نیروی انسانی کارآمد با علم و دانش و مهارت نیاز داریم تا بتواند تجهیزات هم بسازد.

 

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با اشاره به ویژگی‌های نیروی انسانی کارآمد تاکید کرد: ایمان، تعهد و تخصص از مهمترین ویژگی‌های نیروی انسانی کارآمد است. همچنین نیروی انسانی کارآمد باید ولایتمدار، بصیر و دشمن‌شناس باشد. صحنه جنگ‌های آینده در اختیار نیروهایی است که از نیروی انسانی کارآمد استفاده کند. برتری تجهیزات دلیل بر پیروزی در نبرد نیست بلکه نیروی انسانی و اراده اثرگذار است. تا امروز هرچه موفقیت در جمهوری اسلامی به‌دست آمده بر همین اساس و در دوران دفاع مقدس هم همینطور بوده است.

 

دریادار سیاری اظهار داشت: ما امروز یک بازیگر مهم منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای هستیم و این با تکیه بر نیروی انسانی کارآمد به‌دست آمده است. ما باید تغییرات محیطی را فتح b بشناسیم و آینده را رصد کنیم و به همین دلیل ما در برابر تهدیدات آینده سناریوهای متفاوت می‌نویسیم. امروز همه سازمان‌ها باید به موضوع خلاقیت و نوآوری توجه خاص داشته و اطمینان داشته باشیم که اگر به آینده توجه نداشته باشیم نمی‌توانیم رشد کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: همه دشمنان بدانند که اگر بخواهند تعرضی به مقدسات ما داشته باشند با پاسخ پشیمان‌کننده روبرو می‌شوند.

 

منبع: تسنیم

 

ارسال نظر