سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

واگذاری بخشی از دارایی‌های صندوق ذخیره به فرهنگیان

واگذاری بخشی از دارایی‌های صندوق ذخیره به فرهنگیان مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره با اشاره به اینکه «ارزش مالکانه صندوق ذخیره» همواره یکی از اصلی‌ترین خواسته‌های فرهنگیان بوده؛ به آغاز اجرای این طرح بعد از ۱۲ سال انتظار معلمان اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح عظیم، بخشی از دارایی صندوق در قالب سهام طی یک بازه زمانی به خود معلمان بازنشسته عضو صندوق واگذار می‌شود و این فرصت فراهم می‌شود که این افراد از منافع حاصل از سهامداری بهره‌مند شوند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نجف‌پورکردی با قدردانی از حمایت‌های وزیر آموزش و پرورش به عنوان رییس هیات امنا و سایر اعضاء و نیز هیات مدیره موسسه از برنامه‌های تحولی صندوق افزود: یکی از اقدامات اصلاحی مهم در صندوق طی یک سال اخیر تنوع بخشی به سبد سرمایه‌گذاری موسسه است و در این خصوص راهبرد متنوع کردن پرتفوی صندوق و کاهش ریسک در راستای حفظ منافع فرهنگیان عضو جزو اولویت‌ها بوده است.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره افزود: با آسیب شناسی‌هایی که انجام شده اقدامات کوتاه مدت و بلند مدت در جهت رفع این چالش‌ها و آسیب‌ها در دستور کار قرار گرفته و آثار و دستاورد‌های آن عاید فرهنگیان خواهد شد.

وی به تشکیل کمیته انتصابات و واگذاری مسئولیت‌ها با تکیه بر سه اصل تبحر، تخصص و تعهد اشاره کرد و گفت: رویکرد اصلی ما در این خصوص اولویت گذاری جهت جذب خانواده فرهنگیان بوده و بیش از ۵۰۰ رزومه مورد بررسی قرار گرفت و ۴۵ درصد انتصاب‌ها از میان فرهنگیان و خانواده‌های آنان انجام شده است.

حجت الاسلام والمسلمین سید حاجی محمد موحد نایب رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در دیدار با حمید رضا نجف‌پورکردی مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره ضمن حمایت از طرح‌های امیدآفرین و بنیادین از جمله طرح ارزش مالکانه تاکید کرد: برنامه ریزی‌ها و اقدامات در صندوق باید معطوف به حفظ حقوق و خواسته‌های قشر شریف فرهنگیان کشور باشد.

نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد با تجلیل از تلاش‌های صورت گرفته در مجموعه صندوق طی یک سال اخیر و با اشاره به نقش کارخانجات و واحد‌های صنعتی وابسته به صندوق ذخیره در تولید و اشتغالزایی کشور بویژه شرکت‌های پتروشیمی و متانولی اظهارکرد: این واحد‌ها با بکارگیری نیرو‌های متخصص، متبحر و جوان منطقه در رونق و شکوفایی اقتصادی تاثیر مثبتی دارند.

نایب رییس کمیسیون قضایی و حقوقی و نماینده شش دوره مجلس شورای اسلامی همچنین بر حمایت مجلس از اقدامات انجام شده در صندوق بویژه احیای بانک سرمایه، ارزش مالکانه و ساماندهی نظام انتصابات و همچنین توجه ویژه به رسیدگی و تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی موسسه تاکید کرد. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار