اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت بزرگداشت شهدای دولت

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای به مناسبت بزرگداشت شهدای دولت، هشتم شهریور را نمادی از حقانیت و مظلومیت نظام و سند دیگری بر شقاوت سازمان‌های تروریستی از جمله گروهک تروریستی منافقین عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 29
کد خبر: ۲۰۲۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت بزرگداشت شهدای دولت و شاخص شهریورماه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: هشتم شهریورماه در تاریخ انقلاب اسلامی ایران، نمادی از حقانیت و مظلومیت نظام و سند دیگری بر شقاوت سازمان‌های تروریستی از جمله گروهک تروریستی منافقین است که تحت حمایت‌های گوناگون و هدایت و فرامین سرویس‌های جاسوسی نظام سلطه به ویژه آمریکای جنایتکار با ارتکاب شنیع‌ترین جنایات ضد بشری در سال های ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی، بارها و بارها چهره سفاک و خون‌ریز خود را در برابر ملت ستمدیده و مبارز ایران اسلامی نمایان ساخته‌اند.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: این روز، یادآور حادثه تلخ و فراموش نشدنی شهادت دو شخصیت والا و تاثیرگذار در انقلاب اسلامی در انفجار دفتر نخست وزیری و شهادت مظلومانه شهیدان محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر است که نمونه‌های بی‌بدیلی از ساده زیستی و تلاش صادقانه و ایثار جان در راه خدمتگزاری به ملت بودند و تا آخرین نفس، در این مسیر الهی حرکت کردند. بدون شک الگوسازی سبک زندگی و مدیریت شهیدان رجایی و باهنر برای تمام مسئولان نظام و تحکیم وحدت میان ملت و دولت، گامی موثر در نیل به آرمان های بلند معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی «رحمت الله علیه» در احیای اسلام ناب محمدی «صل الله علیه و آله و سلم» خواهد بود.

این اطلاعیه خاطرنشان کرد: به مناسبت بزرگداشت یاد و خاطره شهدای دولت و جمعی دیگر از شهدای شاخص شهریورماه به ویژه شهید آیت الله علی قدوسی، شهید آیت‌الله سید اسد الله مدنی، شهید حجت الاسلام سید علی اندرزگو، شهید سید اسدالله لاجوردی، شهید سرتیپ وحید دستجردی، شهیدان مهدی و حسام عراقی؛ مراسم بزرگداشتی، فــردا چهارشنبه هشتم شهریور در سراسر کشور برگزار خواهد شد. این مراسم در تهران از ساعت ۰۹:۳۰ صبح، در مجتمع فرهنگی ـ آموزشی رفـاه؛ واقع در میدان بهارستان، خیابان مردم؛ با سخنرانی حجت الاسلام و المسملین ذوالنور «نائب رئیس مجلس شورای اسلامی» و با حضور خانواده‌های معظم شهدا به‌ویژه خانواده‌های گرانقدر شهدای دولت و شهدای شاخص شهریور ماه و مردم شهید پرور برگزار می‌شود.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی؛ ضمن گرامیداشت یاد و نام و خاطره شهیدان خدمت؛ از عموم مردم عزیز و شهید پرور و قدرشناس ایران اسلامی دعوت کرد تا با حضور گسترده در این مراسم‌ بزرگداشت ضمن زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا، با آرمان‌های آنان تجدید میثاق و بر ادامه راهشان تأکید کرد./ایرنا

ارسال نظر