کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

رسانه عبری تاریخچه تماس تل‌آویو با رهبران لیبی را افشا کرد

یک رسانه عبری زبان در حاشیه رسوایی بر ملا شدن نشست محرمانه وزیر خارجه لیبی با وزیر خارجه رژیم صهیونیستی ادعا کرد، تل‌آویو تاریخچه طول و درازی در تماس با شخصیت‌های مختلف لیبیایی دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۱ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 29
کد خبر: ۲۰۲۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که افشای دیدار نجلاء المنقوش وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با ایلی کوهن وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در رم با واکنش بسیار شدید و گسترده مردمی و دولتی لیبی مواجه شده است، روزنامه یدیعوت احارانوت ادعا کرد، نشست‌های سری متعددی بین مسئولین اسرائیلی و رهبران لیبیایی طی سال‌های اخیر برگزار شده است.

به نوشته این رسانه عبری زبان، نشست‌های سری بین شخصیت‌هایی از لیبی و مسئولین (رژیم) اسرائیل طی یک دهه گذشته برگزار شده است که برخی از آن‌ها از طریق سرویس اطلاعات خارجی اسرائیل موساد و برخی دیگر از طریق دولت‌ها و دستگاه‌های اطلاعاتی کشور‌های خارجی تدارک دیده شده بودند.

براساس افشاگری این رسانه صهیونیستی، رانین لوی، مدیر کل وزارت خارجه (رژیم صهیونیستی) رئیس میز (اسرائیلی ـ لیبی) در شورای امنیت (رژیم صهیونیستی) را به عهده داشته و در دیدار کوهن و المنقوش هم حضور داشت، همچنین "ران پروسور" سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آلمان و مدیر کل سابق وزارت خارجه این رژیم نیز سابقه زیادی در ترتیب دادن این نوع دیدار‌ها داشته است.

در بخش دیگری از این گزارش ادعا شده است که تل‌آویو با هر دو طرف درگیری در لیبی مذاکرات محرمانه‌ای داشته است و حتی خلیفه حفتر در سال ۲۰۲۱ در یکی از نشست‌های محرمانه به طرف صهیونیست قول داده بود که اگر در انتخابات ریاست جمهور به پیروزی برسد به دنبال عادی سازی روابط خواهد رفت.

در همین سال روزنامه هاارتص خبر سفر محرمانه پسر خلیفه حفتر به (فلسطین اشغالی) و ملاقاتش با مسئولین اسرائیلی را در داخل فرودگاه بن گوریون رسانه‌ای کرده بود.

چهار سال قبل از آن هم رئیس اتحادیه یهودیان لیبی موفق شده بود، در جزیره‌ای در یونان، وزرای ارتباطات و آموزش لیبی را سر یک میز با وزیر برابری اجتماعی وقت (رژیم) اسرائیل که اتفاق لیبی تبار بود، جمع کند.

یکی دیگر از تماس‌های مهم انجام گرفته بین دو طرف در سال ۲۰۱۰ با کمک دو سرمایه دار یهودی اتریش و کانادایی صورت گرفته و در جریان تلاش‌هایی برای تماس بین اویگدور لیبرمن وزیر خارجه وقت (رژیم) اسرائیل با سیف الاسلام قذافی انجام شد. / تسنیم

ارسال نظر