گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

رسانه عبری تاریخچه تماس تل‌آویو با رهبران لیبی را افشا کرد

یک رسانه عبری زبان در حاشیه رسوایی بر ملا شدن نشست محرمانه وزیر خارجه لیبی با وزیر خارجه رژیم صهیونیستی ادعا کرد، تل‌آویو تاریخچه طول و درازی در تماس با شخصیت‌های مختلف لیبیایی دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۱ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 29
کد خبر: ۲۰۲۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که افشای دیدار نجلاء المنقوش وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با ایلی کوهن وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در رم با واکنش بسیار شدید و گسترده مردمی و دولتی لیبی مواجه شده است، روزنامه یدیعوت احارانوت ادعا کرد، نشست‌های سری متعددی بین مسئولین اسرائیلی و رهبران لیبیایی طی سال‌های اخیر برگزار شده است.

به نوشته این رسانه عبری زبان، نشست‌های سری بین شخصیت‌هایی از لیبی و مسئولین (رژیم) اسرائیل طی یک دهه گذشته برگزار شده است که برخی از آن‌ها از طریق سرویس اطلاعات خارجی اسرائیل موساد و برخی دیگر از طریق دولت‌ها و دستگاه‌های اطلاعاتی کشور‌های خارجی تدارک دیده شده بودند.

براساس افشاگری این رسانه صهیونیستی، رانین لوی، مدیر کل وزارت خارجه (رژیم صهیونیستی) رئیس میز (اسرائیلی ـ لیبی) در شورای امنیت (رژیم صهیونیستی) را به عهده داشته و در دیدار کوهن و المنقوش هم حضور داشت، همچنین "ران پروسور" سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آلمان و مدیر کل سابق وزارت خارجه این رژیم نیز سابقه زیادی در ترتیب دادن این نوع دیدار‌ها داشته است.

در بخش دیگری از این گزارش ادعا شده است که تل‌آویو با هر دو طرف درگیری در لیبی مذاکرات محرمانه‌ای داشته است و حتی خلیفه حفتر در سال ۲۰۲۱ در یکی از نشست‌های محرمانه به طرف صهیونیست قول داده بود که اگر در انتخابات ریاست جمهور به پیروزی برسد به دنبال عادی سازی روابط خواهد رفت.

در همین سال روزنامه هاارتص خبر سفر محرمانه پسر خلیفه حفتر به (فلسطین اشغالی) و ملاقاتش با مسئولین اسرائیلی را در داخل فرودگاه بن گوریون رسانه‌ای کرده بود.

چهار سال قبل از آن هم رئیس اتحادیه یهودیان لیبی موفق شده بود، در جزیره‌ای در یونان، وزرای ارتباطات و آموزش لیبی را سر یک میز با وزیر برابری اجتماعی وقت (رژیم) اسرائیل که اتفاق لیبی تبار بود، جمع کند.

یکی دیگر از تماس‌های مهم انجام گرفته بین دو طرف در سال ۲۰۱۰ با کمک دو سرمایه دار یهودی اتریش و کانادایی صورت گرفته و در جریان تلاش‌هایی برای تماس بین اویگدور لیبرمن وزیر خارجه وقت (رژیم) اسرائیل با سیف الاسلام قذافی انجام شد. / تسنیم

ارسال نظر