عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران

جنایت جدید صهیونیست‌ها / تخریب منازل فلسطینیان در «النقب»

جنایت جدید صهیونیست‌ها / تخریب منازل فلسطینیان در «النقب» املاک فلسطینیان در النقب با نظارت و حضور ۲ وزیر تندرو کابینه رژیم صهیونیستی تخریب شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 29
کد خبر: ۲۰۲۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقامات رژیم صهیونیستی با نظارت و حضور ایتمار بن گویر و اسحاق گولدکنوف، ۲ تن از وزیران تندرو کابینه رژیم صهیونیستی و با حمایت نظامیان ارتش این رژیم، منازل فلسطینیان در منطقه النقب را تخریب کردند.

ماشین‌آلات مهندسی و بولدوزر‌های رژیم صهیونیستی این عملیات تخریب را در منطقه تل عراد و منطقه شرقی اردوگاه نباطیم واقع در النقب و به بهانه واهی نداشتن جواز ساخت از سوی فلسطینیان انجام دادند.

رئیس شورای محلی کسیفه، عبدالعزیز النصاصره، در این باره گفت: اتفاقات امروز برای عرض اندام بود. ما در النقب، هر روز شاهد این دست اتفاقات هستیم و این تخریب فقط مختص به امروز نبوده است. تخریب و ویرانی در این منطقه از سال‌ها پیش تاکنون ادامه داشته است.

مسئولان صهیونیست به وسیله پهپاد از منازل فلسطینیان در این منطقه عکسبرداری و فیلمبرداری کرده و مدعی شده بودند که فلسطینیان بدون داشتن جواز ساخت، نسبت به ساخت این ساختمان‌ها اقدام کرده‌اند.

اشغالگران ادعا کرده‌اند که بیش از ۳ ماه به صاحبان این خانه‌ها مهلت داده‌اند تا نسبت به تخلیه منازل خود اقدام کنند. صهیونیست‌ها امروز با وجود عدم پذیرش فلسطینیان، این خانه‌ها را ویران کردند.

مقامات رژیم صهیونیستی اعلام کرده‌اند که در فوریه سال جاری میلادی بیش از ۳۶۰ دستور تخریب و تخلیه خانه‌های فلسطینیان در النقب را صادر کرده‌اند. / شهاب نیوز

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار