وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

غریب آبادی: دادگاه برای گروهک منافقین وکیل تسخیری تعیین می‌کند

غریب آبادی: دادگاه برای گروهک منافقین وکیل تسخیری تعیین می‌کند معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه گفت: دادگاه کیفری یک تهران برای متهمان پرونده گروهک تروریستی منافقین، وکیل تسخیری تعیین می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 30
کد خبر: ۲۰۲۱۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، کاظم غریب‌آبادی در مصاحبه‌ای به مناسبت روز ملی مبارزه با تروریسم اظهار داشت: با وجود جنایات پرشمار اعضای گروهک تروریستی منافقین، دادگاه کیفری یک استان تهران به منظور رعایت حقوق قانونی متهمان، از طریق انتشار آگهی به آنها اعلام نمود تا نسبت به معرفی وکیل اقدام نمایند.

 

دبیر ستاد حقوق بشر در ادامه گفت: با وجود گذشت مهلت تعیین شده، تاکنون وکیلی از سوی منافقین معرفی نشده است، بنابراین رئیس دادگاه رسیدگی کننده مطابق ماده ۳۸۴ قانون آیین کیفری، به زودی دستور تعیین وکیل تسخیری را برای متهمان صادر خواهد کرد.

 

غریب آبادی تاکید کرد: بر این باوریم که دنیا باید از شر گروهک‌های تروریستی خلاص شود و در این راه، تمامی اقدامات لازم برای محاکمه اعضای این گروهک تروریستی را به کار خواهیم گرفت.

 

پیشتر دادگاه کیفری یک استان تهران با انتشار یک آگهی عمومی که در روزنامه‌های کثیر الانتشار منتشر شده بود، از اعضای متواری سازمان مجاهدین خلق معروف به منافقین خواست وکلای قانونی خود را به این دادگاه معرفی کنند تا در فرآیند رسیدگی به پرونده‌ای که برای آن‌ها تشکیل گردیده از این افراد دفاع کنند.

 

گفتنی است در این اطلاعیه اسامی ۱۰۴ نفر از اعضای این گروهک که قرار است محاکمه شوند، اعلام شده بود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار