مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

غریب آبادی از تشکیل پرونده‌ای عظیم برای منافقین خبر داد

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه بابیان اینکه پرونده عظیمی برای منافقین و ۱۰۷ نفر از اعضای ارشد این گروهک تروریستی تشکیل شده است، گفت: ایران خواهان خلاصی جهان از شر تروریسم و گروهک‌های تروریستی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 12
کد خبر: ۱۹۸۹۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، کاظم غریب آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به اینکه منافقین یک گروهک تروریستی است که دستش به خون هزاران نفر از ایرانیان آلوده شده است، گفت: آن‌ها مردم بی‎گناه کشورمان را به شهادت رساندند و اکنون آزادانه در برخی از کشور‌ها تردد می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه به موازات فشار‌های حقوقی، قضائی و سیاسی که جمهوری اسلامی ایران بر برخی از کشور‌های میزبان منافقین وارد کرده، خود این کشور‌ها هم به این نتیجه رسیده‌اند که منافقین واقعا یک گروهک تروریستی است، اظهار کرد: این کشورها در حال محدود کردن منافقین هستند و ما از اقدام‌های صورت گرفته برای محدودسازی گروهک تروریستی منافقین استقبال می‌کنیم.

 

غریب آبادی، بیان کرد: ما طبیعتا به این سطح از اقدام‌ها قانع نیستیم و کشور‌های میزبان منافقین باید یا آن‌ها را اخراج یا محاکمه کنند.

 

دبیر ستاد حقوق بشر همچنین با اشاره به این موضوع که پرونده عظیمی برای گروهک تروریستی منافقین و ۱۰۷ نفر از اعضای ارشد این گروهک تروریستی تشکیل شده و کیفرخواست آن به دادگاه ارسال شده است، عنوان کرد: شعبه ویژه‌ای تشکیل و نشر آگهی شده است؛ ضمن اینکه از طریق ایمیل به متهمان اطلاع‌‎رسانی شده است.

 

معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه، اعلام کرد: این دادگاه به‌زودی برابر مقررات آیین دادرسی کیفری کار خود را آغاز خواهد کرد. ما درصدد هستیم از تمامی ظرفیت‌ها برای مقابله با تروریست‌ها به ویژه گروهک تروریستی منافقین استفاده کنیم.

 

دبیرستاد حقوق بشر در بخشی دیگر با بیان اینکه در این چارچوب از ظرفیت‌های حقوقی – قضائی در سطح داخل و در سطح بین‌المللی استفاده می‌کنیم، توضیح داد: در رابطه دو جانبه با کشور‌هایی که منافقین در آن‌ها حضور دارند، آزادانه تردد می‌کنند و از آنجا عملیات‌های تروریستی خود را هدایت می‌کنند نیز فعالیت می‌کنیم.

 

غریب آبادی در پایان گفت: طبیعتا از ظرفیت سیاسی نیز با این هدف که نه تنها از شر این گروهک تروریستی خلاص شویم، استفاده می‌کنیم و بر این باوریم که دنیا باید از شر این گروهک‌های تروریست خلاص شود؛ ما به اقدام‌های خود در این زمینه ادامه خواهیم داد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار