پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

عمران خان همچنان در بازداشت بسر می‌برد

عمران خان همچنان در بازداشت بسر می‌برد با گذشت یک روز از تعلیق حکم سه سال حبس نخست‌وزیر پیشین پاکستان، یک دادگاه ویژه در این کشور، حکم ادامه بازداشت «عمران خان» تا 22 شهریور را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 30
کد خبر: ۲۰۲۱۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌رغم آن‌که دادگاه عالی پاکستان روز گذشته (سه‌شنبه) حکم سه سال حبس «عمران خان» نخست‌وزیر پیشین این کشور را به حالت تعلیق درآورد، اما وکیل او گفته است که بازداشت خان تا ۱۳ سپتامبر (چهارشنبه ۲۲ شهریور ماه) تمدید شده است تا در خصوص اتهامات وی در زمینه افشای اسرار دولتی تحقیق شود.

 

روز گذشته (سه‌شنبه)، دادگاه عالی پاکستان حکم سه سال حبس «عمران خان» نخست‌وزیر سابق پاکستان در پرونده دریافت هدایای خارجی را تعلیق و دستور آزادی وی را صادر کرد.

 

شبکه الجزیره گزارش کرد، با این‌حال وکیل عمران خان گفته است که موکلش به مدت دو هفته به اتهام افشای اسناد دولتی به بازداشت قضایی فرستاده می شود.

 

بر اساس این گزارش، پس از آن‌که امروز در محوطه زندان در شهر اتوک پاکستان، دادگاه ویژه‌ای تشکیل شد، تصمیم بر آن گرفته شد تا بازداشت خان تا ۱۳ سپتامبر برای تحقیق در خصوص پرونده افشای اسناد دولتی تمدید شود.

 

نخست‌وزیر پیشین پاکستان متهم به افشای محتویات اسناد محرمانه‌‌ای است که سفیر پاکستان در ایالات متحده ارسال کرده بود و همچنین متهم است از این اسناد برای اهداف سیاسی سوء استفاده کرده است.

 

«نعیم حیدر پانجوثا» وکیل خان پس از رسیدگی دادگاه به پرونده «سایفر» (cypher) تحت قانون اسرار رسمی کشور پاکستان گفت: «ما درخواست وثیقه را در دادگاه مطرح کردیم و روز شنبه رسیدگی خواهد شد».

 

از طرف دیگر، عمران خان نخست‌وزیر پیشین پاکستان که از محبوبیت خاصی در کشورش برخوردار است، تأکید کرد که پرونده‌سازی علیه وی با انگیزه سیاسی صورت گرفته است.

 

عمران خان از تاریخ پنجم آگوست (۱۴ مرداد ماه) که به اتهام فروش غیرقانونی هدایای دولتی در دوران نخست‌وزیری خود از ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲، به سه سال حبس محکوم شده بود، در زندان به سر می‌برد.

 

این بازیکن کریکت که تبدیل به سیاستمدار شده است، از زمان برکناری خود از طریق رأی عدم اعتماد در آوریل ۲۰۲۲ با بیش از ۱۰۰ پرونده مواجه است و هم‌اکنون در شهر «اتوک» در شمال غربی پاکستان زندانی است.

 

دادگاهی در پاکستان روز گذشته (دوشنبه)، اتهامات قتل علیه «عمران خان» نخست‌وزیر پیشین این کشور را رد کرد. عمران خان در ماه ژوئن متهم به قتل شده بود ./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار