قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

امیر صباحی‌فرد: تمامی تحرکات دشمنان را در پایگاه‌هایشان رصد می‌کنیم

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: با استفاده از سامانه و رادارهای بومی تمامی تحرکات دشمنان را در پایگاه‌هایشان رصد می‌کنیم و با صراحت می‌گویم که هیچ مشکلی برای کشف و درگیری با هرنوع پرنده‌ای از هر نسلی که باشد را نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 30
کد خبر: ۲۰۲۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر علیرضا صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد باقر روشن‌دل رئیس اداره عقیدتی سیاسی به همراه جمعی از فرماندهان، مسئولان و کارکنان این نیرو بمناسبت دهم شهریور روز پدافند هوایی با حضور در مرقد مطهر امام خمینی(ره) با آرمان‌های امام راحل تجدید پیمان کردند.

 

فرماندهان و کارکنان نیروی پدافند هوایی ارتش در این مراسم ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های والای امام راحل، شهدا و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با نثار تاج گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ معمار کبیر انقلاب اسلامی ادای احترام کردند.

 

امیر صباحی فرد در این مراسم گفت: به ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی اعلام می‌کنم که فرزندان شما در ارتش و خاصه در نیروی مقتدر پدافند هوایی ارتش، بر سر عهد و پیمانی که بسته‌اند، ایستاده‌اند و اجازه هیچ‌گونه تعدی به آسمان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را نداده و نخواهد داد.

 

وی با اشاره به اینکه تجربه 8 سال دفاع مقدس به ما یاد داد که باید یک پدافند هوایی مقتدر و قوی داشته باشیم، تصریح کرد: جنگ تحمیلی را در حالی پشت سر گذاشتیم که حداقل تجهیزات را، آن هم تجهیزات غیربومی و وابسته به خارج داشتیم، اما امروز در شرایط و جایگاهی هستیم که توان دفاعی ما قابل مقایسه با 8 سال دفاع مقدس نیست.

 

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه کارکنان توانمند این نیرو از لحظه لحظه زمان برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران استفاده می‌کنند، خاطرنشان کرد: با استفاده از سامانه و رادارهای بومی تمامی تحرکات دشمنان را در پایگاه‌هایشان رصد می‌کنیم و با صراحت می‌گویم که هیچ مشکلی برای کشف و درگیری با هرنوع پرنده‌ای از هر نسلی که باشد را نداریم.

 

وی با اشاره به ساخت و تولید تجهیزات بومی و پیشرفته این نیرو گفت:‌ نیروی پدافند هوایی سدی محکم و آهنین در برابر هرگونه تجاوز احتمالی دشمنان است.

 

صباحی فرد با بیان اینکه سامانه سلا‌ح‌های راداری و موشکی بومی، پدافند هوایی را به یک قدرت قابل اتکا در منطقه و دنیا تبدیل کرده است، تصریح کرد: نیروی قدرتمند پدافند هوایی با استفاده از سامانه‌‎های بومی و داخلی جدید خود آمادگی مقابله و انهدام هرگونه تهدید در آسمان امن کشور عزیزمان را دارد و این قدرت بازدارندگی دفاعی مهم توکل به خداوند متعال، استفاده از منویات راهبردی فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی) و اتکاء به دانش نیروی جوان متخصص و روحیه جهادی آنان میسر شده است./ تسنیم

ارسال نظر