دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

مرکل گفتگوهای «گروه ۷» درباره ایران را «سازنده» خواند

صدر اعظم آلمان رایزنی‌های گروه هفت در مورد ایران را «سازنده» خوانده و گفته است که این گروه از هر روشی برای حل مسالمت‌آمیز مناقشه با ایران استفاده می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 25
کد خبر: ۲۰۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر ، «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان روز یکشنبه گفت رایزنی‌های سران کشورهای عضو گروه هفت در مورد ایران، سازنده بوده است.

 

به نوشته خبرنگار شبکه «زد‌.دی.اف»، مرکل حضور «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در محل برگزاری نشست گروه هفت در شهر «بیاریتز» فرانسه را «رخدادی موازی، در مکانی مشترک» توصیف کرده و گفته است که دعوت از ظریف از سوی گروه ۷ صورت نگرفته است.

 

وی با این وجود، هرگونه تلاش برای گفت‌وگو با ایران و پیشبرد دیپلماسی را مثبت ارزیابی کرده و گفته است که گروه هفت از هر ابزار که لازم باشد برای حل مسالمت‌آمیز مناقشه با ایران استفاده می‌کند.

 

ساعاتی پیش اعلام شد که ظریف وارد شهر بیاریتز شده است. بنا بر اعلام سید «عباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، این سفر در چارچوب رایزنی در مورد ابتکارهای دیپلماتیک فرانسه صورت گرفته و قرار نیست در جریان آن میان ظریف و مقام‌های آمریکایی دیدار یا گفت‌وگویی صورت گیرد.

 

بنا بر اعلام اعضای گروه هفت، ایران یکی از موضوعات اصلی مورد بحث در روز نخست نشست سران این گروه بوده است. «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه امروز گفت همه شرکت‌کنندگان در این نشست بر لزوم کاهش تنش در روابط با ایران تأکید داشته‌اند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده