عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

وقتی ظریف مقامات آمریکایی را غافلگیر کرد

مقام‌هایی در کاخ سفید اظهار داشتند که برخی دولتمردان آمریکا از تصمیم فرانسه به دعوت از وزیر خارجه ایران برای حضور در محل برگزاری نشست گروه هفت غافلگیر شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 25
کد خبر: ۲۰۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر ، برخی مقام‌های کاخ سفید روز یکشنبه گفتند که از ورود «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران به شهر «بیاریتز» در فرانسه و محل برگزاری نشست سران گروه هفت، غافلگیر شده‌اند.

 

به گزارش شبکه خبری «ان‌بی‌سی» یک مقام آمریکایی درباره ورود ظریف به محل برگزاری نشست گروه هفت گفت: «هیچکس چنین انتظاری را نداشت.»

 

این مقام آمریکایی که اشاره‌ای به نام وی نشده در ادامه گفت: «این سفر غافلگیرکننده بود.»

بر اساس این گزارش، مقامات آمریکا گفتند که برخی در دولت این کشور نسبت به تصمیم دولت فرانسه مبنی بر دعوت از ظریف برای حضور در بیاریتز بدون اطلاع قبلی عصبانی هستند، اما نمی‌دانند که احساس «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در این مورد چیست.

 

این در حالی است که یک مقام فرانسوی که مایل به افشای نام خود نبود، غروب یکشنبه گفت که تصمیم به دعوت وزیر خارجه ایران به محل برگزاری نشست سران گروه-۷ پس از آن صورت گرفت که سران این گروه از جمله «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شنبه شب برای صرف شام دور هم جمع شدند.

 

خبرنگار روزنامه «گاردین» نیز همزمان گزارش کرد که ترامپ و دیگر سران گروه-۷ از برنامه پاریس برای گفت‌و‌گو با ظریف مطلع شده بودند.

 

یک دیپلمات فرانسوی در این زمینه گفت: «رئیس جمهور فرانسه روز گذشته با تمام سران گروه-۷ گفت‌و‌گو‌هایی انجام داد و به وضوح به آن‌ها در این زمینه اطلاع رسانی کرد.»

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار