کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور

وضعیت سربازی فارغ‌التحصیلان دکتری چگونه است؟

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم گفت: آئین‌نامه دوره پسادکتری و امریه پژوهش و فناوری از ماه آینده ابلاغ می‌شود که با ابلاغ این آئین‌نامه دیگر نگرانی خدمت سربازی برای فارغ‌التحصیلان دکتری وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 31
کد خبر: ۲۰۲۳۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، سجاد محمدعلی‌نژاد معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم  گفت: ما برای تشکل‌های دانشجویی، انجمن‌های علمی و نخبگان چند طرح در نظر داریم که تاکنون اعلام نشده است.

 

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با اشاره به دغدغه جدی مسؤولان در حوزه فناوری گفت: یکی از دغدغه‌های جدی ما در حوزه توانمندسازی دانشجویان به‌ ویژه دانشجویان نخبه، کارآفرینی و وارد بازار کار شدن است، همچنین در نظر داریم در حوزه فناوری قابلیت‌ها و توانمندی‌های دانشجویان را در بخش نوآوری و ایده‌های جدید تقویت کنیم به طوریکه با در نظر گرفتن مالکیت فکری، طرح ایده‌ها آغاز می‌شود و به زودی ما این پروژه را هم ابلاغ می‌کنیم.

 

به گفته وی، این طرح با این هدف اجرا می‌شود که دانشجویان ایده‌ها و نوآوری‌های خود را تبدیل به محصول کنند یا در اختیار مجموعه‌های دیگر قرار دهند.

 

محمدعلی‌نژاد درباره طرح دستیار فناوری نیز گفت: امسال طرح دستیاری تقویت می‌شود، کارآموزی و دستیار آموزشی از طریق دانشگاه‌ها برگزار می‌شود. ثبت‌نام برای طرح دستیار فناوری در واحد‌ها و شرکت‌های دانش بنیان انجام و طی فرایندی با شرکت‌ها و مجموعه‌ها این ارتباط برقرار می‌شود.

 

متولی طرح اشتغال آفرینی و دستیار فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر است

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم افزود: فرد در دوره تحصیل درکنار انجام کار‌های آموزش به صورت تئوری آموزش‌های لازم را می‌بیند، همچنین در واحدهای فناوری مرتبط با رشته‌اش جزئیات کار شرکتی و عملی، آزمایشگاهی و تولید نمونه آزمایشگاهی و صنعتی با آشنایی با این شرکت‌ها آماده می‌شود که اگر بخواهد یک واحد فناوری راه اندازی کنند قابلیت آن را داشته باشد. متولی طرح اشتغال آفرینی و دستیار فناوری مجموعه و پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر این دانشگاه قرار داده‌ایم، از طریق دانشگاه‌ها اطلاع‌رسانی می‌شود.این طرح را خود دانشجویان ثبت‌نام می‌کنند.

 

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در پایان گفت: از ماه آینده آئین‌نامه دوره پسا دکتری و امریه پژوهش و فناوری ابلاغ می‌شود، فارغ التحصیلان دکتری که دوره سربازی خود را نگذراندند به عنوان گذراندن دوره سربازیشان می‌توانند در یک طرح و دوره پژوهش پسا دکتری شرکت کنند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار