فرصت ۱۰ روزه نمایندگان برای ارائه پیشنهادات درباره لایحه برنامه هفتم-راهبرد معاصر
فرمانده عالی‌رتبه سپاه قدس: صهیونیست‌ها منتظر پاسخ قاطع ایران باشند حکم جدید حسین هدایتی صادر شد | محکومیت ۱۲۰۰ میلیارد تومانی فرمانده نیروی زمینی سپاه: پرندۀ فوق سبک حامل شهید مازندرانی براثر «گیر کردن» و «اصابت پره به کابل برق» سقوط کرد پزشکیان به باکو می‌رود صابر برزکار شرور مسلح معروف به هلاکت رسید + عکس بخشنامه عارف به کلیه دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها درخصوص بکارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی معاون سیاسی سپاه: مردم ایران در مسیر درست تاریخ ایستاده اند | جوانان تحت تاثیر جنگ روانی دشمنان قرار نگیرند فرمانده نیروی دریایی ارتش: ناو هواپیمابر، ۱۶ ناوشکن و ناوچه آمریکا را در منطقه رصد می‌کنیم | محموله نفتی توقیفی را پس گرفتیم استانداران جدید بوشهر و استان مرکزی معرفی شدند پزشکیان خطاب به سران رژیم اسرائیل: تجاوز به حریم و امنیت خود را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم | اگر آتش‌بس را بپذیرند ممکن است در نوع و شدت پاسخ ما اثر داشته باشد حسین طائب: آمریکا به دنبال جنگ مدیریت شده است | از آنجایی که فکر نمی‌کنید تصویر آمریکا و اسرائیل عوض خواهد شد سرکرده تروریست‌های حادثه تفتان به هلاکت رسید + عکس نامه همسر شهید جهاندیده خطاب به رهبر انقلاب + ویدئو جانشین فرمانده‌کل سپاه: عملیات وعده صادق ۳ حتمی است شایعات درباره سردار قاآنی برای چه بود؟ | توضیحات جدید سخنگوی سپاه

فرصت ۱۰ روزه نمایندگان برای ارائه پیشنهادات درباره لایحه برنامه هفتم

عضو هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت که از روز پنج‌شنبه فرصت ارائه پیشنهادات نمایندگان درباره گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم آغاز شده است و نمایندگان ۱۰ روز فرصت دارند تا پیشنهادات خود را در سامانه مربوطه بارگذاری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 02
کد خبر: ۲۰۲۵۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رمضانعلی سنگدوینی عضو هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور اظهار کرد:کمسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور از اوایل تیرماه کار بررسی بر روی لایحه برنامه آغاز کرد و هفته گذشته بررسی بر روی لایحه به اتمام رسید.

 

وی افزود: پس از اتمام بررسی، گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه برنامه هفتم از روز پنجشنبه هفته گذشته روی سامانه مربوطه بارگذاری شده و نمایندگان طبق مفاد آیین‌نامه داخلی مجلس از این روز به مدت10 روز فرصت دارند تا پیشنهادات خود را بر روی سامانه بارگزاری کنند.

 

عضو هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه با بیان اینکه فرصت 10 روزه نمایندگان برای ارائه پیشنهادات روز شنبه 18 شهریور به اتمام می‌رسد، ادامه داد:طبق برنامه ریزی انجام شده از یکشنبه 19 شهریورماه بررسی کلیات و جزییات لایحه برنامه هفتم در جلسات علنی مجلس آغاز می شود.

 

سنگ‌دوینی در توضیح روند بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در جلسه علنی طبق مفاد 180 تا 182 آیین‌نامه داخلی مجلس ، گفت: در جلسه علنی پس از ارائه گزارش کمیسیون تلفیق، ابتداء کلیات برنامه مورد بحث قرار می‌گیرد. در کلیات پنج نفر مخالف و پنج نفر موافق به‌ترتیب یک نفر مخالف و یک نفر موافق و حداکثر هر نفر پانزده دقیقه دیدگاه‌های خود را مطرح می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه اگر مجلس شورای اسلامی کلیات را تصویب کرد بلافاصله مجلس وارد بررسی جزییات لایحه برنامه می‌شود، گفت: در صورتی که نمایندگان مجلس به کلیات لایحه برنامه هفتم رای ندهند هیات رئیسه مجلس تصمیم‌گیری می‌کند که لایحه به کمیسیون تلفیق برای اعمال اصلاحات مدنظر نمایندگان ارجاع شود یا این‌که به دولت ارجاع شود.

 

عضو هیئت رئیسه کمسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه ، اضافه کرد: مادام که لایحه برنامه در صحن مجلس مورد بررسی است، مجلس نطق نخواهد داشت و هیچ طرح یا لایحه‌ای جز طرح‌ها و لوایح سه ‌فوریتی و نیز تحقیق و تفحص، استیضاح و رأی اعتماد در دستور قرار نخواهد گرفت و مجلس در تمامی ایام به‌جز ایام تعطیل حداقل شش و حداکثر هشت ساعت جلسه علنی خواهد داشت. در موارد استثناء با تصویب مجلس، این زمان تا ده ساعت قابل افزایش است.

 

نماینده گرگان و آق قلا بیان کرد:پس از تصویب کلیات و جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه در مجلس، لایحه برنامه برای بررسی به شورای نگهبان ارسال و پس از تایید در شورای نگهبان به مجلس ارجاع خواهد شد تا رئیس مجلس آن را به دولت ابلاغ کند و در نهایت نیز رئیس جمهور لایحه را برای اجرا به دستگاه‌ها ابلاغ می‌کند.

 

برنامه هفتم توسعه (1406- 1402)، چهارمین و آخرین برنامه توسعه پنج‌ساله کشور در مسیر سند چشم‌انداز 1404 به‌شمار می‌رود.

 

لایحه برنامه هفتم توسعه برای سالهای 1402 تا 1406 تدوین شده که دارای 22 فصل و 7 بخش است که بخش‌های اقتصادی، زیربنایی، فرهنگی و اجتماعی، علمی، فناوری و آموزشی، سیاست خارجی، دفاعی و امنیتی و اداری، حقوقی و قضایی است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده