جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

رفع ایرادات شورای نگهبان به لوایح مناطق آزاد تجاری دوغارون و مازندران

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس، ایرادات شورای نگهبان به لوایح مناطق آزاد تجاری دوغارون و مازندران مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت ایرادات شورای نگهبان به این لوایح رفع شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۳۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد امیرآبادی فراهانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره جلسه بررسی ایرادات شورای نگهبان به لوایح مناطق تجاری مازندران و دوغارون، گفت: در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس، ایرادات شورای نگهبان به لوایح مناطق آزاد تجاری دوغارون و مازندران مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت ایرادات شورای نگهبان به این لوایح رفع شد.

وی ادامه داد: لوایح مناطق آزاد تجاری دوغارون و مازندران برای بررسی بیشتر به صحن علنی مجلس شورای اسلامی ارسال شده است.

به گزارش فارس، هادی طحان‌نظیف عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان اوایل شهریور ماه بود که در نشست خبری خود درباره ایرادات شورای نگهبان به لوایح مناطق تجاری مازنداران، دوغارون و سرخس، گفت: اشکال جدی خاصی نسبت به آن‌ها وجود نداشت و تنها یک ایراد جزئی وجود دارد و آن هم اینکه در این مصوبات به قانون مناطق آزاد ارجاع داده شده و در آن قانون به قانون تجارت ارجاع داده شده است.

این عضو حقوقدان شورای نگهبان، افزود: از این جهت که قانون تجارت مربوط به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی است و متضمن برخی از احکام شرعی خلاف شرع می‌باشد، مورد ایراد فقهای شورای نگهبان قرار گرفته است، اگر در این مصوبه عبارتی افزوده شود، آن ایراد جزئی هم برطرف خواهد شد.

طحان‌نظیف درباره لایحه منطقه آزاد تجاری – صنعتی سرخس این نکته را هم خاطرنشان کرد که چون زمین‌های این منطقه عمدتاً وقفی هستند، شورای نگهبان متذکر شد که لازم است غبطه وقف در ایجاد و اداره منطقه آزاد تجاری صنعتی سرخس رعایت شود و مورد تأکید و تصریح قرار گیرد.

سخنگوی شورای نگهبان بیان کرد: اگر این سه لایحه مورد اصلاح قرار بگیرد، مجدد در شورای نگهبان مورد بررسی قرار خواهیم داد و نظر خودمان را اعلام می‌کنیم./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار