«ترامپ» و «مادورو» تلفنی و مستقیم گفت‌و‌گو کردند جزئیات رایزنی هسته‌ای عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا انفجار یک نفتکش در دریای سیاه سردار نقدی: خون شهدا رمز بقای انقلاب است/ پیروزی‌های مقاومت، دستاوردی فراتر از هر سلاح و موشک است نعیم قاسم: زمان پاسخ به جنایت ترور شهید الطباطبائی را مشخص می‌کنیم واکنش نبیه بری به شایعات جنگ قریب‌الوقوع و انتقال پیام تهدیدآمیز به لبنان مذاکره‌کننده ارشد اوکراین: حاضر نیستیم خاک خود را به روسیه واگذار کنیم ادعای تکراری کانادا درباره دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ترامپ: به زودی عملیات زمینی در ونزوئلا را آغاز خواهیم کرد آمریکا گرین کارت مهاجران ۱۹ کشور از جمله ایران را بازبینی می‌کند حملات شدید اسرائیل به دمشق؛ ۴ نفر کشته شدند آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم

افشای جزئیات همکاری اطلاعاتی و نظامی رژیم صهیونیستی و اریتره

یک رسانه عبری زبان از جزئیات همکاری اطلاعاتی و نظامی بین رژیم صهیونیستی و دولت اریتره پرده برداشت، اما خبر داد، این روابط از چندی پیش دچار بحران شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 04
کد خبر: ۲۰۲۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه یدیعوت احارانوت در گزارشی که در حاشیه درگیری اخیری صهیونیست‌های اریتره‌ای تبار موافق و مخالف دولت مرکزی این کشور در تل‌آویو منتشر شد، آمده است، با وجود استفاده تل‌آویو از پایگاه‌های اطلاعاتی و نیز پایگاه‌های زیردریایی در اریتره اما روابط بین رژیم اسرائیل و این کشور مدت هاست که دچار بحران شده است.

 

به نوشته این رسانه عبری زبان دولت اریتره حاضر به پذیرش سفیر جدید اسرائیل در اسمره نشده و این سفارت از سال 2020 متروکه است.

 

در بخش دیگری از گزارش تاکید شده است، با وجود تمامی رفتارهای منفی اریتره و حتی مخالفت شدیدش با بازگشت (رژیم) اسرائیل به عنوان ناظر در اتحادیه افریقا اما تل‌آویو هرگز روابط خود را با این کشور قطع نکرده است، زیرا منافع خاص به خود را در آنجا دنبال می‌کند.

 

براساس تفسیر این رسانه عبری زبان، دلایل و اهداف امنیتی و نظامی علت اصلی پافشاری تل‌آویو برای حفظ روابط با اریتره است، زیرا این کشور با توجه به موقعیت راهبردی و مهمش می‌تواند جای پای اسرائیل را در منطقه شاخ آفریقا حفظ کند.

 

منابع خارجی به این رسانه خبر دادند، که تل‌آویو پایگاه‌های اطلاعاتی (جاسوسی) و نیز پایگاه‌‌هایی برای زیر دریایی‌های خود در این کشور دارد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار