یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

رژیم صهیونیستی فرایند خرید ۲۵ جنگنده اف-۳۵ از آمریکا را آغاز کرد

رژیم صهیونیستی فرایند خرید ۲۵ جنگنده اف-۳۵ از آمریکا را آغاز کرد رژیم صهیونیستی که پیشتر از قصد خود برای خرید جنگنده‌های اف-۳۵ از آمریکا خبر داده بود، فرایند خرید این جنگنده‌ها از آمریکا را آغاز کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 03
کد خبر: ۲۰۲۶۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت»، بعدازظهر امروز (یکشنبه)، خبر داد که تل‌آویو به منظور خرید جنگنده اف-۳۵ درخواستی برای آمریکا ارسال کرده است.

این رسانه صهیونیستی گزارش داد وزارت جنگ این رژیم فرایند خرید سومین اسکادران از جنگنده‌های اف-۳۵ را آغاز کرده و بدین منظور از آمریکا درخواست مجوز کرده است.

طبق این گزارش، این درخواست برای دفتر برنامه‌های مشترک جنگنده‌های F-۳۵ Lightning II وابسته به ارتش آمریکا ارسال شده و ۲۵ جنگنده به ناوگان هوایی رژیم صهیونیستی اضافه خواهد شد تا مجموع جنگنده‌های این رژیم به ۷۵ فروند برسد.

یدیعوت آحارانوت افزود از ابتدای سال ۲۰۲۷ میلادی فرایند ارسال این جنگنده‌ها به اراضی اشغالی آغاز خواهد شد و سالانه ۳ جنگنده به این رژیم تحویل داده خواهد شد.

براساس این گزارش، ارزش این معامله حدود ۳ میلیارد دلار برآورد شده که از بودجه کمک‌های آمریکا تأمین خواهد شد. رژیم صهیونیستی به عنوان یکی از مهم‌ترین متحدان واشنگتن براساس تصمیم دولت «باراک اوباما» رئیس جمهور اسبق آمریکا از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۸ کمک‌های مالی به ارزش ۳۸ میلیارد دلار دریافت خواهد کرد.

پیشتر، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با درخواست و توصیه «هرتزی هالوی» رئیس ستاد مشترک ارتش برای خرید ناوگان جدیدی از جنگنده‌های اف-۳۵ موافقت خود را اعلام کرده بود.

تدارک تل‌آویو برای خرید این جنگنده‌های ساخت آمریکا در شرایطی انجام شده که نیروی هوایی رژیم صهیونیستی، دی ماه سال گذشته، از زمین گیر شدن شماری از جنگنده‌های اف-۳۵ خود خبر داده بود.

نیروی هوایی رژیم صهیونیستی در توضیح چرایی این موضوع اعلام کرده بود که به توصیه آمریکایی‌ها پس از سقوط یک جنگنده اف-۳۵ در «تگزاس»، ۱۱ فروند جنگنده اف-۳۵ برای بازرسی زمین گیر شدند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار