تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

قیمت طلا و سکه پس از اربعین رشد می‌کند؟

قیمت طلا و سکه پس از اربعین رشد می‌کند؟ امروز قیمت طلا و سکه با جهت نوسانات محدود، حکایت از افت شدید معاملات و بازار نیمه تعطیل روز جاری را داشت. این در حالی است که برای دومین روز متوالی در هفته جاری قیمت طلا با قیمت سکه همراه نشد و از کاهش قیمت انس پیروی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 05
کد خبر: ۲۰۲۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ امروز قیمت طلا و سکه برای دومین روز پیاپی در روند متوازنی از هم قرار نگرفتند. با وجودی که قیمت سکه افزایش‌ محدودی داشت اما افت نزدیک به ۱۰ دلاری طلای جهانی موجب کاهش ۵۰ هزار تومانی هر مثقال طلای ۱۸ عیار شد.

گفتنی است در لحظه نگارش این گزارش انس جهانی طلا با قیمت ۱۹۲۸ دلار معامله می‌شود و محدوده ۱۹۴۰ دلار را پس از بازگشایی بازارهای جهانی از دست داد.

  معامله‌گران بازار طلا امیدوارند با پایان ماه صفر و آغاز مراسم‌های جشن این بازار از رکود خارج شود و روند تقاضا وضوح بیشتری به قیمت‌ها در بازار فلز زرد بدهد.


معامله‌گران روند کلی بازارهای مالی را با توجه به تورم صعودی می‌دانند. آنها معتقدند روند‌های کاهشی استراحت‌های موقتی در مسیر صعودی است.

گفتنی است در روزهای گذشته از هفته اخیر اخبار مساعد سیاسی روانه بازار شد و از سویی تعطیلی فردا نیز در پیش است اما برخلاف تصور معامله‌گران روند قیمت دلار در دو روز ابتدایی هفته افزایشی بود و افزایش محدود قیمت طلا و سکه را نیز با خود به همراه داشت.


کارشناسان اقتصادی پیش بینی قیمت طلا و سکه را وابسته به روند قیمت دلار می‌دانند. بازاری که به اعتقاد تحلیلگران با نزدیک شدن به پایان ۶ ماهه دوم سال افزایشی می‌شود و اثر تورم در آن نمود بیشتری خواهد داشت. به تعبیر دیگر اثر نقدینگی و تورم وضوح بیشتری می‌گیرد، زور سیاست‌گذار برای مهار قیمت‌ها کم می‌شود و دلار و متعاقب آن بازار طلا، سکه ، مسکن و خودرو از رکود خارج می‌شوند.

 
امروز ۱۴ شهریور قیمت سکه امامی با افزایش محدود پنج هزار تومانی با قیمت ۲۸ میلیون و ۱۵۳ هزار تومان معامله شد. در روز جاری سکه بهار هفت هزار تومان رشد قیمت داشت و با قیمت ۲۵ میلیون و ۵۰۲ هزار تومان مبادله شد.

امروز سکه‌های نیم، ربع ‌ و گرمی بدون تغییر و با قیمت روز قبل معامله شدند. در روز جاری نیم‌سکه با قیمت ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، ربع سکه به قیمت ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و سکه گرمی با رقم ۶ میلیون تومانی روز گذشته معامله شد.

 در روز جاری قیمت طلا کاهش داشت. در لحظه نگارش این گزارش هر مثقال با کاهش ۵۰ هزار تومانی با رقم ۱۰ میلیون و ۲۳۱ هزار تومان معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز کاهش ۱۰ هزار تومانی داشت و به قیمت دو میلیون و ۳۶۲ هزار تومان رسید. طلای دست دوم نیز به قیمت دو میلیون ۳۳۰ هزار تومان رسید.

در چهاردهمین روز از شهریور حباب تمام قطعات سکه افزایش داشت. امروز سکه امامی با ۶۲ هزار تومان بیشترین مقدار رشد حباب را داشت. حباب سکه‌های بهار ۵۶ هزار تومان، نیم‌ ۳۵ هزار تومان، ربع ۱۸ هزار تومان و سکه گرمی ۶ هزار تومان کاهش داشتند./تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار