رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

قیمت انواع لباس مدرسه چند است؟

عضو اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران ضمن اعلام قیمت انواع لباس فرم مدارس در دوره دبستان، گفت که قیمت لباس مدارس نسبت به سال قبل ۴۰ تا ۵۰ درصد افزایش داشته و وضعیت تامین مواد اولیه در سال جاری را مناسب توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 07
کد خبر: ۲۰۳۰۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ اکرم عیوض خانی اظهار کرد: در حال حاضر حداقل قیمت روپوش و شلوار مدارس دوره دبستان برای پسران از ۵۵۰ هزار تومان و برای دختران از ۶۰۰ هزار تومان شروع می‌شود. این قیمت برای ساده‌ترین طرح لباس مدارس است.

به گفته وی، لباس‌های لوکس مدارس که عموما کار‌های سه تیکه، جین و ... هستند، تا حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان هم قیمت دارند.

عضو اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک با بیان اینکه تقاضای لباس مدارس مانند سال‌های قبل بوده و تغییر خاصی نداشته است، گفت: به طور کلی برخی مدارس هر سال طرح خود را تغییر می‌دهند که همه ناچار به خرید لباس جدید باشند، اما برخی مدارس هم تغییر طرح را دو یا سه سال یک بار انجام می‌دهند. عده‌ای هم به دلیل تغییر سایز دانش آموز، لباس جدید می‌خرند.

عیوض خانی با بیان اینکه قیمت لباس مدارس نسبت به سال قبل ۴۰ تا ۵۰ درصد افزایش داشته است، تصریح کرد: امسال وضعیت تامین مواد اولیه نسبت به سال قبل بهتر بود، چراکه سال گذشته بعد از دو سال کرونا، میزان تقاضا پیش بینی نشده بود و به دلیل تقاضای بالا، حتی تامین کنندگان پارچه از تامین بازار جا زدند و اکثر تولیدکنندگان برای تامین پارچه با مشکل مواجه بودند.

به گفته او، امسال پیش بینی‌های لازم انجام شد و وضعیت تامین پارچه هم مناسب بود.

عضو اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک در ادامه گفت: برای تامین لباس فرم مدارس دولتی معمولا آموزش و پرورش تامین کنندگانی را مشخص می‌کند تا مدارس دولتی با آن‌ها قرارداد ببندند. اما مدارس غیرانتفاعی معمولا خودشان تامین کننده را انتخاب می‌کنند. اما در سال جاری اتحادیه خیاطان در شهریور به این موضوع ورود کرد و از مدارس خواست تامین کننده و قیمت را اعلام کنند. اما اگر قرار است چنین نظارتی صورت گیرد این کار باید قبل از انعقاد قرارداد مدارس با تامین کننده‌ها، حداقل در فصل بهار صورت گیرد. / ایسنا

ارسال نظر