توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

سخنگوی وزارت خارجه: اقدام سازشکارانه کشور‌های اسلامی با اسرائیل نسبتی با خواست ملت‌های آنان ندارد

سخنگوی وزارت خارجه: اقدام سازشکارانه کشور‌های اسلامی با اسرائیل نسبتی با خواست ملت‌های آنان ندارد ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اعلام کرد که هرگونه اقدام سازشکارانه کشور‌های اسلامی با رژیم اشغالگر قدس، به دور از حکمت سیاسی و مغایر با مسئولیت‌های انسانی در قبال فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 05
کد خبر: ۲۰۲۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ کنعانی امروز در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به بحرین و افتتاح مقر جدید سفارت این رژیم در منامه اظهارداشت: در حالیکه رژیم صهیونیستی به دلیل بحران عمیق و فزاینده داخلی و گسترش مخالفت‌ها و انتقاد‌های محافل و مجامع بین‌المللی و حقوق بشری نسبت به جنایت‌های روزمره این رژیم علیه فلسطینیان در موضع ضعف و انحطاط و فروپاشی قرار دارد، هرگونه اقدام سازشکارانه کشور‌های اسلامی با رژیم اشغالگر قدس، به دور از حکمت سیاسی و مغایر با مسئولیت‌های انسانی، اخلاقی و بین‌المللی این کشور‌ها نسبت به حمایت از حقوق انکار ناپذیر ملت فلسطین است.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطر نشان کرد: اقدام سازشکارانه اندکی از دولت‌های اسلامی در فشردن دستان جنایت پیشگان صهیونیست، خللی در عزم پولادین ملت فلسطین برای آزادی سرزمین خود از چنگال جنایتکاران صهیونیست ایجاد نخواهد کرد و رژیم متزلزل صهیونیستی را از خطر حتمی فروپاشی نجات نخواهد داد.

وی افزود: اقدامات سازشکارانه اندکی از دولت‌های کشور‌های اسلامی با رژیم اشغالگر قدس، هیچ نسبتی با خواست ملت‌های آنان ندارد و خروش اخیر ملت بزرگ لیبی علیه اقدام سازشکارانه یک مقام این کشور، تجلی عمق نفرت ملت‌های منطقه نسبت به رژیم غاصب صهیونیستی است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تاکید کرد: سرنوشت ناکام طرح‌های متعدد سازش و عادی سازی روابط برخی کشور‌های منطقه با رژیم صهیونیستی می‌تواند برای دیگران درس آموز باشد. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار