دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

السودانی موفقیت طرح زیارت اربعین را اعلام کرد

نخست‌وزیر عراق، ضمن تقدیر از نیروهای امنیتی، عتبات عالیات و موکب‌داران، موفقیت طرح زیارت اربعین امسال در عراق را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 06
کد خبر: ۲۰۳۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق، امروز (چهارشنبه، ۶ سپتامبر)، با ارسال پیامی به نیروهای امنیتی، عتبات عالیات و شهروندان موکب دار، از موفقیت آمیز بودن زیارت اربعین امام حسین (ع) خبر داد.

به نوشته وبگاه «السومریه نیوز»، السودانی، اعلام کرد: از کربلای معلی و مرکز بخشش، سربلندی و اتحاد، به نیروهای امنیتی، وزارتخانه‌ها، استانداری‌ها، عتبات و موکب داران که به موفقیت مراسم اربعین کمک کردند و عالی‌ترین نمونه‌ از سخاوت بی‌نظیر را رقم زدند درود می‌فرستیم».

 

 

وی افزود: «شهر امام حسین (ع)، میزبان میلیون‌ها زائر از داخل و خارج کشور بود..خداوند عراق و عراقی‌ها را حفظ کند و از خداوند سبحان و متعال می خواهیم به ما امنیت، آرامش و عشق عنایت فرماید».

این در حالی است که شب گذشته نیز، نشست پیگیری اجرای طرح خدماتی و امنیتی زیارت میلیونی اربعین حسینی (ع)، به ریاست نخست وزیر عراق و با حضور وزرای کشور، برق، بهداشت، استاندار کربلا و شماری دیگر از مسؤولان برگزار شد. السودانی در این نشست بر تلاش همه ادارات، نهادها و دستگاه های اجرایی در چارچوب طرح واضح اربعین تاکید کرد و گفت که دولت،  همه امکانات را برای ارائه خدمات به شهروندان در هر مکان و شرایطی ارائه کرده است. 

السودانی ضمن تقدیر از فداکاری نیروهای امنیتی و ادارات دولتی و نقش شهروندان و موکب‌داران در مسیر حرکت زائران تا کربلای معلی، خواستار تداوم این همکاری تا بازگشت آخرین زائر شد. 

وی در این نشست همچنین در جریان طرح‌های راهبردی کمیته دائمی اربعین برای زیارت های آتی قرار گرفت./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده