صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش وضعیت آب و هوا و جاده‌های کشور، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴ ورود سامانه بارشی از هفته آینده به کشور/ افزایش ابر و بارش پراکنده در آخر هفته برای برخی استان‌ها

بازدید سرزده دادستان کل کشور از دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۱۲ تهران

دادستان کل کشور با حضور در دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۱۲ تهران با کارکنان قضایی این مجموعه دیدار و بر تسریع در رسیدگی به پرونده‌های قضایی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 07
کد خبر: ۲۰۳۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد موحدی، دادستان کل کشور، به همراه علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران، روز پنجشنبه - ۱۶ شهریور ۱۴۰۲ - به صورت سرزده از دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۱۲ تهران بازدید کردند و در جریان مسائل و مشکلات مراجعان و همچنین نحوه رسیدگی به پرونده‌ها توسط قضات کشیک این دادسرا قرار گرفتند.

موحدی در ابتدای این بازدید با حضور در شعب با بازپرس‌ها، قضات و معاونان دادسرای تهران دیدار و گفتگو کرد و سپس به بررسی پرونده‌های تشکیل‌شده در شعب پرداخت و بر تسریع در رسیدگی به پرونده‌های قضایی تأکید کرد.

دادستان کل کشور با بررسی پرونده‌های اداره معاضدت قضایی دادسرای عمومی و انقلاب تهران در جریان تصمیمات اتخاذشده در پرونده‌های قضات کشیک قرار گرفت و ضمن اطلاع‌یافتن از فعالیت‌های انجام‌شده، توصیه‌ها و تذکرات لازم را ارائه کرد.

موحدی در حاشیه این بازدید گفت: گزارش‌هایی که از دادسرا و دادگستری استان تهران دریافت کرده‌ایم نشان می‌دهد روند انجام کار‌ها خوب است. قضات با توجه به مشغله کاری بسیار و حجم زیاد ورودی پرونده‌ها در عین حال از تمام ظرفیت‌ها استفاده می‌کنند تا در اولین فرصت فرایند رسیدگی را انجام دهند.

او افزود: به عنوان نمونه در بازدیدی که امروز از دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۱۲ صورت گرفت قضات کشیک تا به این لحظه درباره تمام مراجعاتی که داشتند تصمیمات لازم را اتخاذ و پرونده‌ها را تعیین تکلیف کرده بودند.

موحدی بیان کرد: در راستای تعیین تکلیف به‌موقع پرونده‌ها و تسریع در رسیدگی به درخواست‌های مطروحه از مدیریت دادگستری استان تهران، دادسرای تهران و قضات دادسرا و دادگاه تشکر و قدردانی می‌کنم. / قوه قضاییه

ارسال نظر