ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

عیسی آل‌کثیر داغ دل پرسپولیسی‌ها را تازه کرد!

عیسی آل‌کثیر در نخستین بازی‌اش با پیراهن سپاهان موفق به گلزنی شد تا داغ دل پرسپولیسی‌ها تازه بشود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 08
کد خبر: ۲۰۳۱۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، در این روزها همه هواداران پرسپولیس نگران وضعیت خط حمله تیم‌شان هستند. سرخ‌ها تنها با یک مهاجم تخصصی آماده مصاف با النصر تا بن دندان مسلح هستند که در خط حمله‌اش ستاره‌هایی چون کریستیانو و مانه حضور دارند.

 

در شرایطی که پرسپولیسی‌ها همچنان چشم‌شان به سایت باشگاه برای رونمایی از یک مهاجم خارجی است، فورواردهای کوچ کرده از این تیم مشغول درخشش هستند.

 

اگر پریرا و دیاباته را که به عنوان مهاجم خارجی چندان کیفیت مطلوبی نداشتند و جدا شدند را فاکتور بگیریم، مهدی عبدی و عیسی آل‌کثیر شاید در آسیا و ادامه لیگ در شرایطی که مهاجم تاپی در بازار نمانده می‌توانستند موثر باشند.


مهدی عبدی پس از جدایی از پرسپولیس در اولین مسابقه خود برای تراکتور گل سه امتیازی زد و در دومین بازی خود مقابل استقلال خوزستان هم ۹۰ دقیقه در ترکیب بود و خوب بازی کرد.

 

حال عیسی نیز که به دلیل سقف قراردادها کارت بازی‌اش در چهار هفته ابتدایی صادر نشده بود، در دیدار دوستانه مقابل زنیت از معدود ویژگی‌های مثبت سپاهان بود و در روز شکست سنگین این تیم تک گل این تیم را زد و پنالتی هم گرفت تا مثل عبدی در اولین بازی برای تیم جدید خود موثر باشد.


این موضوع شاید داغ دل پرسپولیسی‌ها را در شرایط فعلی تازه کند و این تیم با حداقل ظرفیت در خط حمله باید میزبان یاران رونالدو باشد./ ورزش سه

ارسال نظر