عکس / تفاوت زبان بدن ونس و روبیو کشف ۲ جسد و یک زخمی از کوهنوردان مفقودی بانه آخرین نتایج لیگ برتر در پایان هفته بیست‌و‌یکم / فولاد از کورس قهرمانی جاماند + جدول نتایج دیدار‌های پایانی هفته ۲۱ لیگ برتر فوتبال/ پیروزی ذوب‌آهن، نساجی، خیبر و گل‌گهر رونالدو و پرسپولیس دلیل درخواست النصر برای بازی در زمین بی‌طرف هادی چوپان به وعده خودش عمل کرد / ثبت رکورد سنگین‌ترین وزنه + ویدیو شکایت ۵ بندی استقلال از داور دربی فیلم/ بوسه ادب امیر موسوی به چادر مادر شهید دوران در حاشیه تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب شهید کسایی اعلام رده‌بندی باشگاهی فوتبال آسیا؛ ایران در رده پنجم + جدول دم کردن چای می‌تواند فلزات سنگین را از آب فیلتر کند ماجرای تیراندازی به خانواده ایرانشهری و جان باختن کودک خردسال نتایج مهم‌ترین بازی‌های فوتبال فیلم/ دبیر شورای امنیت روسیه وارد چین شد فیلم/ مراحل پرداخت کالابرگ چگونه است؟ قهرمانی کشتی آزاد ایران در رنکینگ جهانی آلبانی

خبر بد برای سپاهان و آل‌کثیر در لیگ قهرمانان آسیا

بر اساس قوانین لیگ قهرمانان آسیا، سپاهان نمی‌تواند از بازیکنانی که نتوانسته در ایران ثبتشان کند، استفاده کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۳ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۵۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ لیگ قهرمانان آسیا از ۲۷ مهر در منطقه غرب آسیا آغاز خواهد شد و سپاهان، پرسپولیس و نساجی به عنوان نمایندگان ایران در این رقابت‌ها حضور پیدا می‌کنند. سپاهان ایران در گروه C این رقابت‌ها با نیروی هوایی عراق، الاتحاد عربستان و آلمالیق ازبکستان هم‌گروه است و امید زیادی برای صعود از این گروه دارد.

 

سپاهان در ماه‌های اخیر به خاطر ابهاماتی که در رعایت کردن دستورالعمل ناظر بر قراردادها داشت، خبرساز شد و در نهایت به همین دلیل نتوانست قرارداد عیسی آل‌کثیر و برایان دابو را در سازمان لیگ فوتبال به ثبت برساند تا این دو بازیکن لیگ برتر و جام حذفی را حداقل برای نیم فصل از دست بدهند.

 

با این حال سپاهانی‌ها در نظر داشتند که از آل‌کثیر و دابو در لیگ قهرمانان آسیا بهره ببرند اما این بار قوانین این رقابت‌ها مانع از حضور این دو بازیکن می‌شود. بر اساس پیگیری‌های خبرنگار ایسنا از فدراسیون فوتبال و همچنین بند ۱.۲ ماده ۲۴ قوانین ۲۴-۲۰۲۳ لیگ قهرمانان آسیا، باشگاه‌های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا باید اطمینان حاصل کنند که تمام بازیکنانشان باید به درستی بر اساس قوانین داخلی فدراسیون مربوطه در آن فدراسیون ثبت شده باشد.

 

با این اوصاف، سپاهان در حال حاضر نمی‌تواند از عیسی آل کثیر و برایان دابو در لیگ قهرمانان آسیا استفاده کند. این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که این دو بازیکن قراردادی هنگفت با سپاهان دارند ولی به نظر می‌رسد فقط قرار است در بازی‌های دوستانه به میدان بروند که موردی عجیب برای باشگاهی است که از بودجه عمومی استفاده می‌کند./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار