رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

تحریم ۶ تبعه روس توسط اتحادیه اروپا

تحریم ۶ تبعه روس توسط اتحادیه اروپا شورای اتحادیه اروپا ۶ تبعه دیگر روس را به دلیل نقض حقوق بشر در کریمه به فهرست اشخاص حقیقی و حقوقی تحریم‌های خود علیه روسیه اضافه کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 09
کد خبر: ۲۰۳۲۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، به گزارش رسانه‌های اوکراینی، اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای که در سایت رسمی این اتحادیه منتشر شده، آورده است: در پی بدتر شدن وضعیت حقوق بشر شبه جزیره کریمه، اتحادیه اروپا ۶ تبعه دیگر روس را به فهرست اشخاص حقیقی و حقوقی تحریم‌های خود علیه روسیه اضافه کرد.

 

این بیانیه می‌افزاید: اتحادیه اروپا در این رابطه به ویژه کارمندان، دادستان‌ها و قضاتِ سرویس امنیت فدرال روسیه (FSB) را که در آزار و اذیت تاتار‌های کریمه و ولادیسلاو یسیپنکو (روزنامه‌نگار) شرکت داشتند، تحریم کرد.

 

در این بیانیه یادآور شده است که این تصمیم از روز انتشار آن در سایت رسمی اتحادیه اروپا لازم‌الاجرا می‌شود.

 

به نوشته رسانه‌های اوکراینی، نیرو‌های امنیتی روسیه یسیپنکو را در ۱۰ مارس ۲۰۲۱ (۲۰ اسفند ۱۴۰۰) بازداشت و اعلام کردند که یک نارنجک دستی را در ماشین او پیدا کردند.

 

پنجشنبه گذشته نیز انگلیس و آمریکا تحریم‌هایی را علیه ۱۱ شخص روس به بهانه ارتکاب جرایم سایبری اعمال کردند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار