سفیر جدید عربستان رونوشت استوارنامه خود را تقدیم امیرعبداللهیان کرد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

سفیر جدید عربستان رونوشت استوارنامه خود را تقدیم امیرعبداللهیان کرد

سفیر جدید عربستان سعودی در تهران ظهر امروز رونوشت استوارنامه خود را تقدیم حسین امیرعبداللهیان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 10
کد خبر: ۲۰۳۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالله بن سعود العنزی» سفیر جدید عربستان سعودی ظهر امروز (یکشنبه) ۱۹ شهریور ماه با حضور در محل وزارت امور خارجه رونوشت استوارنامه خود را تقدیم حسین امیرعبداللهیان کرد.

 

سفیر جدید عربستان سعودی روز سه‌شنبه ۱۴ شهریور ماه برای تصدی این سمت وارد تهران شد. همان روز هم علیرضا عنایتی سفیر جمهوری اسلامی ایران در عربستان به ریاض رفت و بر این اساس، سطح هیأت‌های دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران و عربستان به سطح سفیر ارتقاء یافت.

 

علیرضا عنایتی هم ۱۵ شهریور ۱۴۰۲ رونوشت استوارنامه خود را به «عبدالمجید السماری» معاون تشریفات وزارت امور خارجه به نمایندگی از فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان سعودی، تسلیم کرد.

 

العنزی پیش از این عهده‌دار سفارت عربستان سعودی در عمان بود.

 

۱۹ اسفند ۱۴۰۱ ایران و عربستان سعودی بعد از پنج دور مذاکره امنیتی در عراق (از فروردین ۱۴۰۰ آغاز و آخرین دور آن اردیبهشت ۱۴۰۱) و سه دور گفت‌وگو در عمان و وساطت‌های این دو کشور در نهایت در پکن به توافق رسیدند تا روابط دیپلماتیک را از سر بگیرند. توافقی که پیش زمینه آن سفر آیت‌الله رئیسی به پکن در بهمن ماه ۱۴۰۱ و هماهنگی‌های به عمل آمده از سوی «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین در سفرش به پکن و رایزنی‌های انجام شده مقامات چین با عربستان بود.

 

پس از آن وزرای خارجه ایران و عربستان در پکن دیدار و مقرر شد هیأت‌های فنی برای بررسی روند بازگشایی نمایندگی‌های دیپلماتیک دو کشور مبادله شوند و پس از تبادل هیأت‌ها در نهایت در ۱۶ و ۱۷ خرداد ماه سالجاری سفارت ایران و سرکنسولگری ایران در جده و همچنین دفتر نمایندگی ایران در سازمان همکاری اسلامی در جده رسما افتتاح شد. ۲۷ خرداد ماه هم فیصل بن فرحان وزیر خارجه عربستان سفری یک روزه به تهران داشت و در مرداد ماه هم نمایندگی‌های دیپلماتیک عربستان در تهران و جده به صورت موقت در دو هتل فعالیت خود را آغاز کردند تا پس از آماده شدن ساختمان‌های سفارت و سرکنسولگری به آنجا نقل مکان کنند.

 

امیرعبداللهیان هم اخیرا سفری دو روزه به ریاض و جده داشت و اعلام شد که سفرای دو کشور بزودی در محل ماموریتشان مستقر خواهند شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار