آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

نخست وزیر رژیم صهیونیستی راهی آمریکا می‌شود

نخست وزیر رژیم صهیونیستی راهی آمریکا می‌شود نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حالی هفته آینده راهی آمریکا می‌شود که به گفته مقامات این رژیم هیچ برنامه‌ای برای دیدار با رئیس جمهور آمریکا و دیگر مقامات ارشد این کشور ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 10
کد خبر: ۲۰۳۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه اعلام کرد که وی طی ماه جاری میلادی به آمریکا سفر خواهد کرد، اما انتظار نمی‌رود که دیداری با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا داشته باشد.

این نخستین سفر نتانیاهو به آمریکا پس از آغاز به کار کابینه جدید وی به شمار می‌آید. قرار است که نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز ۱۸ سپتامبر (۲۷ شهریور) نخست به سان فرانسیسکو سفر کرده و آنجا درباره «سیلیکون ولی» دیدار‌هایی داشته باشد. وی سپس راهی نیویورک خواهد شد تا در آنجا در مجمع عمومی سازمان ملل حضور پیدا کند.

یک سخنگوی نتانیاهو اعلام کرد که هیچ برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکایی در جریان این سفر وجود ندارد. این در حالی است که سران رژیم صهیونیستی پیش از این در سفر به آمریکا معمولا با مقام‌های این کشور دیدار می‌کردند.

رئیس جمهور آمریکا بار‌ها طرح تغییرات قضایی کابینه راست افراطی نتانیاهو را مورد انتقاد قرار داده است. آمریکا معتقد است که این طرح، تهدیدی برای دموکراسی رژیم صهیونیستی به شمار می‌آید.

بایدن اخیرا میزبان «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی بوده است. پست ریاست در رژیم صهیونیستی، بیشتر نقشی تشریفاتی دارد.

در ماه جولای بود که کاخ سفید اعلام کرده بود که بایدن و نتانیاهو اواخر سال جاری میلادی دیدار خواهند کرد. اگر چه کاخ سفید به زمان این دیدار هیچ اشاره‌ای نکرده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار