اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

ایزدی: آمریکا درحال بررسی طرحی دیگر برای براندازی است

ایزدی: آمریکا درحال بررسی طرحی دیگر برای براندازی است فواد ایزدی گفت: در چندماه گذشته شاید به‌نظر بیاید آمریکا مثل دوران اغتشاشات علیه جمهوری اسلامی موضع ندارد. این در ظاهر قضیه است. اما در پشت پرده آنان فعال هستند تا طرح دیگری را در راستای براندازی جمهوری اسلامی پیگیری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، در بلوای پاییز سال گذشته اپوزوسیون جمهوری اسلامی با کمک حامیان غربی خود تمام تلاش و سعی خود را به کار بست تا سودا و آرزوی براندازی جمهوری اسلامی را محقق سازد. اما پس از برخورد سنگین جریان معارض جمهوری اسلامی به بن‌بست ناکامی، باید دید که نقشه غرب در ظاهر و پشت پرده در قبال نظام جمهوری اسلامی چگونه خواهد بود. در این‌باره با فواد ایزدی پژوهشگر مطالعات آمریکا گفت‌وگویی داشتیم.

 

از ابتدا به دنبال براندازی جمهوری اسلامی هستند

ایزدی در ابتدا گفت: ۴۴ سال است که آمریکایی‌ها به دنبال براندازی جمهوری اسلامی هستند. در این مدت آنان فعالیت‌های روانی بسیاری را انجام دادند که یکی از آن‌ها «تغییر رفتار» نام دارد. تغییر رفتار چنین می‌نمایاند که اولویت براندازی دیگر برای آمریکا چندان برجسته نیست و اگر تغییرات رفتاری صورت بگیرد مشکلات حل خواهد شد. موضوعات تغییر رفتار معمولاً هم حوزه‌هایی هستند که برای نظام قدرت ایجاد کرده مثل بحث هسته‌ای. این موضوع موجب شد در داخل برخی چنین بپندارند که اگر رفتار ما تغییر کند؛ مشکل با آمریکا حل خواهد شد در صورتیکه این یک چاه غفلتی بود که برخی از نیروهای خودی را گرفتار کرد.

 

هدف آمریکایی‌ها سقوط جمهوری اسلامی است

وی افزود: هدف آمریکایی‌ها سقوط جمهوری اسلامی است و در این راه از ابزار و روش‌های مختلفی استفاده خواهند کرد که یکی از این روش‌ها ایجاد دوگانگی و عملیات روانی در کشور است. در چندماه گذشته شاید به‌نظر بیاید آمریکا مثل دوران اغتشاشات علیه جمهوری اسلامی موضع ندارد. این در محافل رسمی و ظاهر قضیه است چون تکرار شکست برای آنان قطعاً جالب نخواهد بود. اما در پشت پرده آنان فعال هستند و بخش‌های مختلف آنان مثل وزارت خارجه و نهادهای اطلاعاتی بر روی کشور متمرکز هستند تا طرح دیگری را در راستای براندازی جمهوری اسلامی پیگیری کنند.

 

جمهوری اسلامی توانسته عقبه مردمی خودش را در طی این سال‌ها حفظ کند

این پژوهشگر بیان داشت: مردم ما در نقشه اغتشاش آمریکایی‌ها حاضر نشدند و اگر قرار بود مردم با این‌ها همراه باشند کار نظام سخت می‌شد. درصد قلیلی از افراد متأثر از تبلیغات آن‌ها شدند و در خیابان‌ها دست به آشوب زدند. ضمن اینکه حاضران در کف خیابان هم خود به بخش‌هایی تقسیم می‌شوند، برخی مثل جوانان گول خورده‌اند و برخی دیگر نیروی مزدبگیر بیگانه هستند. یکی از امتیازات جمهوری اسلامی این است که توانسته عقبه مردمی خودش را در طی این سال‌ها حفظ کند و همچنان از حمایت طیف گسترده‌ای از مردم برخوردار باشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار