قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند ۳۹ نماد بورسی از فردا مشمول عرضه اوراق اختیار فروش هستند گواهی ورود کالا به مناطق آزاد حذف شد + سند چرخش ۱۸ همت پول اشخاص خارجی در بورس تهران + جدول میدری: تأمین کالا‌های اساسی در وضعیت پایدار است پورمحمدی: از هفته آینده پرداخت کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ آغاز می‌شود قیمت طلا ۱۸ عیار/۷۵۰، امروز ۲۵ تیر ۱۴۰۳ رشد اقتصادی سال ۱۴۰۳ اعلام شد پاک نژاد: سهیمه و قیمت بنزین تغییری نخواهد کرد نوری‌قزلجه: پیش‌بینی می‌شود قیمت برنج داخلی متعادل شود آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین + جدول قیمت توقیف کشتی نفتکش خارجی حامل ۲ میلیون لیتر سوخت قاچاق فراخوان وزارت صمت برای متقاضیان واردات خودرو‌های کارکرده خبر جدید از زمان واریز کالابرگ دهک ۴ تا ۷ / تا پایان تیرماه حساب همه یارانه‌بگیران شارژ می‌شود؟

قیمت لباس فرم مدارس اعلام شد

رئیس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه تهران گفت: لباس فرم برای مقاطع اول تا سوم ابتدایی با گلدوزی ۴۲۱ تا ۴۶۵ هزار تومان و برای مقاطع چهارم تا ششم ۴۴۴ تا ۴۹۰ هزار تومان و برای دوره متوسطه از ۹۳۷ هزار تومان تا یک میلیون قیمت خورده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، اکبر صدقی، رئیس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه تهران در مورد قیمت تمام شده دوخت لباس فرم مدارس اظهار کرد: امسال با نشست‌هایی که انجام شد، برای تمام مناطق تهران، لباس فرم برای مقاطع اول تا سوم ابتدایی با گلدوزی 421 تا 465 هزار تومان و برای مقاطع چهارم تا ششم 444 تا 490 هزار تومان قیمت خورده است.

 

وی افزود: پارچه‌های استفاده شده کاملا ایرانی هستند و قیمت مواد اولیه ثابت نیست. اختلاف قیمت‌ها نیز به دلیل عدم ثبات است، اما کسی حق فروش بالاتر از 490 هزار تومان ندارد چرا که همه موارد و سود در این قیمت لحاظ شده تا هم به نفع تولیدکننده و هم مصرف کننده باشد.

 

رئیس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه تهران ضمن توصیه به خیاطان برای رعایت قیمت‌ها و عدم گران‌فروشی خاطرنشان کرد: باید قیمت‌ها در معرض دید باشد، تا اولیا در جریان قرار بگیرند.

 

صدقی در مورد اختلافات قیمت‌ها در بازار اظهار کرد: سال‌های قبل که کرونا بود، نظارتی وجود نداشت و برخی مدیران مدارس قراردادهایی با خیاطان بسته بودند؛ در حالی‌که قیمت باید توسط صنف اعلام شود چرا که همه چیز مورد آنالیز قرار گرفته است. لذا قیمت بالاتر باید به اولیا عودت داده شود و به سامانه 124 گزارش دهند.

 

وی یادآور شد: لباس دوره متوسطه بدون گلدوزی 937 هزار تومان است که با 10 درصد نوسان مواد اولیه تا یک میلیون تومان هم می‌رسد. همچنین پیراهن و شلوار کتان پسرانه دوره متوسطه 661 هزار تومان اعلام شده است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار