پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد

فؤاد حسین: فردا به تهران می‌روم

وزیر امور خارجه عراق با تاکید بر اینکه عراق اجازه نخواهد داد از خاک این کشور برای حمله به کشورهای همسایه استفاده شود، اعلام کرد که فردا (چهارشنبه)، به تهران سفر خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 12
کد خبر: ۲۰۳۷۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، «فؤاد حسین» وزیر امور خارجه عراق، امروز (سه‌شنبه)، خبر داد که فردا عازم تهران خواهد شد.

 

وزیر امور خارجه عراق که این خبر را در نشست مطبوعاتی مشترک با همتای اتریشی خود در بغداد اعلام کرد، در عین حال گفت: «قانون اساسی عراق اجازه نمی‌دهد هیچ طرفی از خاک این کشور برای حمله به کشورهای همسایه استفاده کند».

 

فؤاد حسین در عین حال اضافه کرد: «تدابیر لازم را برای دور کردن گروه‌های مخالف (گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب) از مرزهای عراق و ایران اتخاذ کرده‌ایم. عراق به توافق امنیتی امضا شده با ایران پایبند است».

 

او در عین حال گفت: «توافق امنیتی با اتریش به این معنا نیست که نیروهای خارجی جدیدی به کشور عراق اضافه خواهند شد».

 

سفر وزیر امور خارجه عراق در حالی به ایران صورت خواهد گرفت که «بافل طالبانی» رئیس حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق نیز روز گذشته (دوشنبه-۲۰ شهریور ماه) با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

امیرعبداللهیان در این دیدار تصریح کرد: «حضور تروریست‌ها در اقلیم کردستان عراق و تحرکات آن‌ها علیه امنیت ایران در تعارض با قانون اساسی عراق و‌ مناسبات دوستانه فیمابین است. هیچ طرفی نباید به امنیت همسایگان عراق آسیب برساند».

 

توافقنامه همکاری‌های مشترک امنیتی ایران و عراق ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ توسط علی شمخانی دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی و مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر عراق در بغداد امضا شده است.

 

ضرب‌الاجل این توافق در تاریخ ۲۸ شهریور ماه جاری به پایان خواهد رسید. سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، روز گذشته، بر اجرای این توافقنامه تأکید و اعلام کرد سفر باقل طالبانی به تهران ارتباطی با چانه زنی برای تمدید مهلت اعلام شده درباره خارج کردن تروریست‌ها از اقلیم کردستان عراق ندارد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار