بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

السودانی: بانک‌های مرکزی ایران و عراق در حال کار بر سازکاری برای تنظیم تجارت هستند

السودانی: بانک‌های مرکزی ایران و عراق در حال کار بر سازکاری برای تنظیم تجارت هستند نخست وزیر عراق روز دوشنبه در مصاحبه‌ای گفت که دو بانک مرکزی ایران و عراق در حال کار بر روی سازکاری برای تنظیم تجارت و حذف بازار موازی هستند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۱ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 12
کد خبر: ۲۰۳۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق روز دوشنبه گفت که تجارت عراق در حال حاضر مورد اعتماد و واقعی است.

وی که در جمع خبرنگاران مصاحبه می‌کرد، گفت: «دو بانک مرکزی ایران و عراق در حال کار بر روی سازکاری برای تنظیم تجارت و حذف بازار موازی هستند».

نخست وزیر عراق به بحران آب در این کشور اشاره کرد و گفت: «ما امروز در برابر یک بحران جهانی در خصوص آب هستیم که عراق و منطقه به دلیل تغییرات آب و هوایی با آن مواجه هستند».

وی افزود: «این تابستان، سخت‌ترین فصلی بود که در تاریخ دولت عراق وجود داشته است و منابع آبی برای نخستین بار، تا این میزان کاهش داشته است».

نخست وزیر عراق البته گفت که طرف ایرانی رهاسازی قابل توجهی در رود کارون داشته است.

السودانی به تحرکات اخیر نیرو‌های آمریکایی در عراق و سوریه اشاره کرد و گفت که این تحرکات، عملیات تغییر یک تیپ با تیپ دیگر از نیرو‌های موجود در سوریه بوده است.

وی افزود که هرگونه جابجایی در پایگاه‌های عراق که شامل مستشاران نظامی آمریکایی می‌باشد با موافقت دولت عراق صورت می‌گیرد.

نخست وزیر عراق تاکید کرد که تحرک هیچ نیروی نظامی در این کشور بدون اطلاع دولت مرکزی صورت نمی‌گیرد.

السودانی به مبارزه این کشور با گروه تروریستی داعش نیز اشاره کرد و گفت که اطلاعات مهمی درباره مکان‌های حضور فرماندهان داعش در عراق بدست آوردیم و این مکان‌ها را هدف قرار دادیم.

وی افزود که راهبرد این کشور آن است که داعش را هدف قرار داده و منتظر حملات این گروه در هر نقطه نخواهیم ماند.

نخست وزیر عراق در این مصاحبه تاکید کرد ک عراق هیچ نیازی به نیروی جنگی خارجی نداشته و این موضوع را به صراحت اعلام کرده است.

السودانی افزود که عراق بخشی از تلاش‌های بین‌المللی برای مبارزه با گروه تروریستی داعش است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار