گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود

السودانی: بانک‌های مرکزی ایران و عراق در حال کار بر سازکاری برای تنظیم تجارت هستند

السودانی: بانک‌های مرکزی ایران و عراق در حال کار بر سازکاری برای تنظیم تجارت هستند نخست وزیر عراق روز دوشنبه در مصاحبه‌ای گفت که دو بانک مرکزی ایران و عراق در حال کار بر روی سازکاری برای تنظیم تجارت و حذف بازار موازی هستند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۱ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 12
کد خبر: ۲۰۳۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق روز دوشنبه گفت که تجارت عراق در حال حاضر مورد اعتماد و واقعی است.

وی که در جمع خبرنگاران مصاحبه می‌کرد، گفت: «دو بانک مرکزی ایران و عراق در حال کار بر روی سازکاری برای تنظیم تجارت و حذف بازار موازی هستند».

نخست وزیر عراق به بحران آب در این کشور اشاره کرد و گفت: «ما امروز در برابر یک بحران جهانی در خصوص آب هستیم که عراق و منطقه به دلیل تغییرات آب و هوایی با آن مواجه هستند».

وی افزود: «این تابستان، سخت‌ترین فصلی بود که در تاریخ دولت عراق وجود داشته است و منابع آبی برای نخستین بار، تا این میزان کاهش داشته است».

نخست وزیر عراق البته گفت که طرف ایرانی رهاسازی قابل توجهی در رود کارون داشته است.

السودانی به تحرکات اخیر نیرو‌های آمریکایی در عراق و سوریه اشاره کرد و گفت که این تحرکات، عملیات تغییر یک تیپ با تیپ دیگر از نیرو‌های موجود در سوریه بوده است.

وی افزود که هرگونه جابجایی در پایگاه‌های عراق که شامل مستشاران نظامی آمریکایی می‌باشد با موافقت دولت عراق صورت می‌گیرد.

نخست وزیر عراق تاکید کرد که تحرک هیچ نیروی نظامی در این کشور بدون اطلاع دولت مرکزی صورت نمی‌گیرد.

السودانی به مبارزه این کشور با گروه تروریستی داعش نیز اشاره کرد و گفت که اطلاعات مهمی درباره مکان‌های حضور فرماندهان داعش در عراق بدست آوردیم و این مکان‌ها را هدف قرار دادیم.

وی افزود که راهبرد این کشور آن است که داعش را هدف قرار داده و منتظر حملات این گروه در هر نقطه نخواهیم ماند.

نخست وزیر عراق در این مصاحبه تاکید کرد ک عراق هیچ نیازی به نیروی جنگی خارجی نداشته و این موضوع را به صراحت اعلام کرده است.

السودانی افزود که عراق بخشی از تلاش‌های بین‌المللی برای مبارزه با گروه تروریستی داعش است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار