خشم ترامپ از افشاگران اطلاعات جنگ علیه ایران ولی نصر: نظم خاورمیانه دیگر بر مهار ایران بنا نخواهد شد کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند تقدیر ویژه رهبر انصارالله از نیروهای مسلح یمن در پی پیروزی‌های بزرگ واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود

پوتین: روسیه هرگز قدرت استعمارگری نبوده‌ است

پوتین: روسیه هرگز قدرت استعمارگری نبوده‌ است ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه طی سخنرانی در «مجمع اقتصادی شرق» در ولادی وستوک این کشور اعلام کرد که این کشور هرگز یک قدرت استعماری نبوده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 12
کد خبر: ۲۰۳۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس‌جمهور روسیه روز سه شنبه (امروز) در جریان یک نشست در ولادی وستوک درباره موضوعات اظهارنظر کرد.

 

ولادیمیر پوتین در این نشست گفت، کشورهای غربی در حال نابودی چارچوب موجود روابط اقتصادی جهانی هستند که خودشان در وهله اول به ایجاد آن کمک کردند و بسیاری از کشورها با این امر مخالف هستند.

 

پوتین اظهار داشت که چشم انداز اقتصاد بین‌المللی تا حدی در حال تغییر است چرا که «برخی از کشورها، در درجه اول کشورهای غربی با دستان خودشان در حال تخریب نظام روابط مالی، تجاری و اقتصادی با کشور خود هستند».

 

به گفته رئیس‌جمهور روسیه، البته این فعالیت مخرب همزمان با گسترش همکاری تجاری واقعی است که بسیاری از کشورهای جهان را وا می‌دارد که در برابر هرگونه فشار خارجی مقاومت کنند و منافع ملی خود را دنبال کنند.

 

ولادیمیر پوتین اعلام کرد که در نتیجه این اقدامات، یک مدل جدید بین‌المللی در حال ترسیم است البته نه با استانداروهای غربی بلکه با استانداردهای همه بشریت ...و این باعث ایجاد یک جهان چند قطبی می‌شود».

 

رئیس‌جمهور روسیه در بخشی از سخنان خود به روابط خوب این کشور با دیگرل کشورهای آسیایی و همچنین آفریقا اشاره کرد و با یادآوری سابقه استعمار قاره ره آفریقا توسط قدرت‌های غربی اعلام کرد که یک دلیل روابط خوب آفریقا با روسیه، این است که روسیه هرگز یک قدرت استعماری نبوده است.

 

مجری نشست ولادی وستوک از ولادیمیر پوتین درباره سابقه نظامی گری اتحاد جماهیر شوروی در دیگر کشورها از قبیل کشورهای حوزه بالتیک و برخی دیگر از کشورهای شرق اروپا سوال کرد که رئیس‌جمهور روسیه در جواب اعلام کرد که این اقدامات، اشتباه اتحاد جماهیر شوروی بوده است.

 

سخنرانی رئیس‌جمهور روسیه در شرایطی انجام شد که سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه اخیرا درباره اشتیاق کشورهای جهان برای دور شدن از نهادهای بین‌المللی تحت سلطه غرب صحبت کرده بود.

 

به گفته لاوروف، گروه اقتصادی «بریکس» و سازمان همکاری شانگهای در حال کسب نفوذ بین‌المللی بیشتری هستند برای اینکه بسیاری از کشورها به دنبال دور زدن نهادهای بین‌المللی تحت سلطه غرب هستند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار