سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

اپل واچ سری ۹ رونمایی شد

اپل واچ سری ۹ رونمایی شد اپل روز سه شنبه در رویداد سالانه خود، جدیدترین مدل ساعت هوشمند خود را که اپل واچ سری ۹ است، رونمایی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 12
کد خبر: ۲۰۳۸۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ این ساعت هوشمند، بازطراحی داخلی شده و مجهز به تراشه اس ۹ اپل است که ظاهرا زمان پردازش را سریعتر کرده و عمر باتری ۱۸ ساعته دارد. موتور نورال جدید قدرتمند این ساعت هم، دستیار صوتی سیری را سریعتر و دقیقتر می‌کرده و امکان دسترسی به اطلاعات سلامتی با استفاده از سیری را فراهم می‌کند.

قابلیت جدید دسترسی سیری به اطلاعات سلامتی، امسال ابتدا به زبان‌های چینی و انگلیسی عرضه خواهد شد و به کاربران امکان می‌دهد اطلاعات خواب، وزن و سایر شاخص‌های سلامتی خود را ثبت کنند.

سری ۹ همچنین ویژگی جدیدی به نام «دبل تپ» دارد که یک حرکت فیزیکی دست است و به شما امکان می‌دهد بدون تماس با ساعت، به تماس‌ها پاسخ دهید، در میان ویجت‌ها حرکت کنید، موسیقی را پخش و متوقف کنید یا زنگ هشدار را خاموش کنید. این حرکت اشاره که در آن، کاربر دو بار انگشت اشاره و شست خود را به هم می‌زند، ماه آینده در دسترس خواهد بود و فقط در ساعت‌های هوشمند سری ۹ در وجود دارد.

قیمت مدل اپل واچ اس ئی، ۲۴۹ دلار و اپل واچ سری ۹، ۳۹۹ دلار است. هر دو ساعت از امروز برای پیش سفارش، موجود هستند.

ساعت جدید همچنین همچنین یک نوار پهن جدید دارد که امکان ادغام بهتر با هوم پاد اپل را فراهم می‌کند و اپل رنگ صورتی جدید را معرفی کرد.

روشنایی ۲۰۰۰ نیت صفحه نمایش اپل واچ سری ۹، دو برابر روشنایی سری ۸ است.

در معرفی این ساعت در مقر کوپرتینوی اپل، بر مزایای ایمنی و سلامتی آن تاکید شد. این شرکت بر پایداری تاکید کرد و توضیحاتی زیادی درباره این که چطور خود و محصولاتش تا سال ۲۰۳۰ کربن خنثی خواهند بود، داد.

برای این منظور، اپل واچ سری ۹، نخستین محصول کاملا عاری از کربن اپل است.

کل تولید اپل واچ با برق ۱۰۰ درصد پاک، انجام شده است و بسته بندی بازطراحی شده سری ۹ که کوچکتر و مبتنی بر فیبر است، به این شرکت امکان می‌دهد دستگاه‌های بیشتری را عرضه کند. این شرکت همچنین متعهد شد محصولات بیشتری را به جای این که از طریق هوا ارسال کند، از طریق آب ارسال کند و استفاده از چرم را در بند ساعت‌های خود حذف کرده است.

در همین رویداد، اپل، ساعت اپل واچ اولترا ۲ را معرفی کرد که روشنترین صفحه نمایش این شرکت را داشته و یک حالت شب دارد که می‌تواند در تاریکی با استفاده از حسگر‌های نور محیط، به صورت خودکار، فعال شود.

اپل واچ اولترا ۲ قیمت ۷۹۹ دلاری داشته و برای پیش سفارش از امروز، موجود است.

بر اساس گزارش یاهو فاینانس، با وجود هیاهوی زیاد، ساعت‌های هوشمند همچنان بخش نسبتا کوچکی از کسب و کار اپل به شمار می‌آیند و رقیبانشان شامل محصولات پوشیدنی تولید فیت بیت، سامسونگ، گارمین و هواوی هستند. / ایسنا

ارسال نظر
captcha