نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

متا مدل جدید هوش‌مصنوعی می‌سازد

متا مدل جدید هوش‌مصنوعی می‌سازد وال استریت ژورنال گزارش کرده که متا در حال توسعه یک سیستم هوش مصنوعی جدید و قدرتمندتر است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۴ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر. وال استریت ژورنال روز یکشنبه به نقل از افراد آشنا گزارش داد که متا در حال کار بر روی یک سیستم هوش مصنوعی جدید است که به عنوان قدرتمندترین مدل ارائه شده توسط اپن ای آی طراحی شده است.

 

این روزنامه گفت که شرکت مادر فیسبوک قصد دارد مدل جدید هوش مصنوعی خود را در سال آینده آماده کند و اضافه کرد که چندین برابر قدرتمندتر از نسخه تجاری با نام ال‌لاما-2 خواهد بود.

 

ال‌لاما-2 مدل زبان هوش مصنوعی منبع باز متا است که در ماه جولای(تیر-مرداد) راه اندازی شد و توسط سرویس های ابری اژر مایکروسافت برای رقابت با چت جی پی تی و بارد گوگل توزیع شد.

 

وال استریت ژورنال گزارش داد که سیستم برنامه ریزی شده، که جزئیات آن هنوز ممکن است تغییر کند و به سایر شرکت ها برای ایجاد متن، تحلیل و سایر خروجی های پیچیده کمک می کند.

 

متا انتظار دارد در اوایل سال 2024 آموزش سیستم هوش مصنوعی جدید را که به عنوان یک مدل زبان بزرگ شناخته می شود، آغاز کند.

 

از زمان راه‌اندازی چت جی پی تی در اواخر سال گذشته، کسب‌وکارها و شرکت‌ها برای قابلیت‌های جدیدتر و اصلاح فرآیندهای تجاری به بازار نوپای هوش مصنوعی هجوم آورده‌اند.

 

بلومبرگ نیوز در ماه ژوئیه(خرداد-تیر) گزارش داد که اپل در حال کار بر روی ارائه‌های هوش مصنوعی مشابه چت جی پی تی و گوگل بارد است و افزود که چارچوب خود را که به نام آژاکس شناخته می‌شود، برای ایجاد مدل‌های زبان بزرگ ساخته و همچنین در حال آزمایش آن است. ربات چتی که برخی از مهندسان آن را اپل جی‌پی‌تی می نامند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار